Εθν. Αστ. Καλλιφύτου – Μ.Α. Αγ. Αθανασίου 0-2: 6ο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς ήττα για τον Μέγα και έπιασε τετράδα

Την νίκη με 0-2 πέτυχε ο Άγ. Αθανάσιος στο Δημήτριος Σιόβας της Καλλιφύτου αντιμετωπίζοντας τον τοπικό Εθνικό Αστέρα. Ο Άγ. Αθανάσιος ήταν καλύτερος στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και κατάφερε να βρει δύο τέρματα στο δεύτερο μέρος και να πάρει τους 3 βαθμούς της νίκης.


Η Καλλίφυτος προσπάθησε είχε συμπαγής άμυνα όμως προβλημάτισε στο δημιουργικό κομμάτι χωρίς να απειλήσει σημαντικά την άμυνα του Μέγα.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι φιλοξενούμενοι μπήκανε καλύτερα στο παιχνίδι και απείλησαν από στημένα του Παπαζώτου και με τους, Παπαδόπουλο, Στεργιανό.
Μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα του Αγ. Αθανασίου όταν στο 16’ ο Παπαζώτος έπιασε ένα ωραίο σουτ έξω από την περιοχή ο Τσαγκαλίδης θα αποκρούσει με την μπάλα να χτυπάει στο δοκάρι και να περνάει κόρνερ.


Στην συνέχεια η ομάδα του Μπάμπη Ζεκερίδη απείλησε με Κωνσταντινίδη και Μπαμπασαλί με το 0-0 να παραμένει.

Στο 32’ οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για ένα πέναλτι σε πέσιμο του Παρουτσή με τον κ. Ραβίκαλη να δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι.
Στο 35’ νέα διαμαρτυρία για χέρι του Σκάρογλου για την Καλλίφυτο με τον διαιτητή να δείχνει να συνεχιστεί και πάλι το παιχνίδι.

Στην συνέχεια ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε με το 0-0 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους.
Στην επανάληψη ο Άγ. Αθανάσιος μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και απείλησε με το τετ α τετ του Μπαμπασαλί στο 48’ και με το γυριστό σου του Κωνσταντινίδη στο 50’.
Για να φτάσουμε στο 52’ όταν μετά από κόρνερ του Παπαζώτου ο Καραγιαννίδης θα πιάσει την κεφαλιά και θα κάνει το 0-1 για τον Αγ. Αθανάσιο.
Στο 65’ η Καλλίφυτος θα πετύχει γκολ με πλασέ του Παρουτσή, με τον επιθετικό της Καλλιφύτου να βρίσκεται σε θέση οφ σαϊντ σύμφωνα με την υπόδειξη του βοηθού.


Στο 67’ η Καλλίφυτος απείλησε με απευθείας εκτέλεση φάουλ με την μπάλα να περνάει άουτ.
Στο 88’ ο Αγ. Αθανάσιος κέρδισε πέναλτι σε ένα πέναλτι που αμφισβητήθηκε από τους γηπεδούχους και ο Παπαζώτος έκανε το τελικό 0-2.


Από τον Αγ. Αθανάσιος ξεχώρησαν οι: Παπαζώτος, Μπαμπασαλί και Στεργιανός, ενώ από τους γηπεδούχους οι: Ταχτσόγλου, Τσάκαλος και Ταχτσόγλου.

Τα στοιχεία του αγώνα:
Εθν. Αστ. Καλλίφυτου (Ματρακούκας): Τσαγκαλίδης, Τσάκαλος, Ασλανίδης, Σοφιανίδης, Χαραλαμπίδης, Ταχτσόγλου, Νεοφυτίδης, Φερσιζίδης, Παρουτσής, Μαντάς, Φουρουτζής.
Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν οι: Χατζηεφραιμίδης, Ζαμπούνης, Σαχανίδης, Σεμπελίδης
Μ. Α. Αγ. Αθανασίου(Ζεκερίδης): Καραγιαννίδης, Τουματζίδης Δ., Σουβλέρης, Σκάρογλου, Παπαδόπουλος Κ., Στεργιανός, Μπαμπασαλί, Ζεκερίδης, Κωνσταντινίδης, Παπαζώτος, Κοντρόπουλος.
Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν οι:Καραγιαννίδης, Δημητριάδης, Σαλπιγκτίδης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *