Δόξα Πετρούσας – Α.Ε. Καλαμπακίου 0-3: Κυριάρχησε στο πρώτο μέρος και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα

Τον αγώνα παρακολούθησε και σχολιάζει ο ΔΗΜ. ΑΔΑΚΤΥΛΟΣ

Πολύ σημαντική νίκη, την 2η εκτός έδρας πέτυχε η Αθλητική Ένωση Καλαμπακίου κερδίζοντας εκτός έδρας με σκορ 3-0 στη δύσκολη έδρα της Πετρούσας την τοπική Δόξα.

Μια απόλυτα δίκαιη νίκη για τους φιλοξενούμενους που μπορεί να προηγήθηκαν με ένα «τυχερό» γκολ σε σέντρα σουτ του Πέτρο στο 20’ , συνολικά όμως στο πρώτο μέρος κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο, πίεσαν ψηλά την Πετρούσα που έκανε πολλά αβίαστα λάθη σε μεταβιβάσεις και έβαλαν τις βάσεις για το σημαντικό διπλό στο 32’ με τον Πέτρο από εκτελεστή να γίνεται δημιουργό και τον αγέραστο Λευτέρη Τζιβανάκη με καρφωτή κοντινή κεφαλιά να κάνει το 0-2.

Στο β’ μέρος όμως είδαμε ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι με την Πετρούσα να παίρνει ενέργεια και ποιότητα στο κέντρο με την αλλαγή του Ντόμπρου και να έχει μεγάλη ευκαιρία στο 58’ σε σουτ του Μανώλη Κοκοτσάκη στο δοκάρι να μειώσει νωρίς το σκορ και να δώσει άλλο ενδιαφέρον στο παιχνίδι.

Παρά την πίεση της η Πετρούσα δεν είχε άλλες μεγάλες ευκαιρίες αν και διαμαρτυρήθηκε έντονα στο 85’ σε πτώση του Παναγιώτογλου μέσα στην περιοχή για πέναλτι με τον ρέφερι της αναμέτρησης να δίνει στον πρώην παίκτη του Καλαμπακίου και νυν της Πετρούσας κίτρινη κάρτα για θέατρο.

Όλα τελείωσαν στο 95’ με τον Αγγελόπουλο να σκοράρει από κοντά το 0-3 και τον διαιτητή να αποβάλλει με 2η κίτρινη κάρτα τον Γιαγκούλα που διαμαρτυρήθηκε ότι ο σκόρερ του Καλαμπακίου στο ξεκίνημα της φάσης του έκανε επιθετικό φάουλ με τον αγκώνα.

Τα γκολ του αγώνα

Στο 20’ ωραία αλλαγή παιχνιδιού του Δημητριάδη, ο Πέτρο προσπαθεί να βγάλει σέντρα από δεξιά, η μπάλα παίρνει περίεργη τροχιά και καταλήγει στη γωνία της εστίας για το 0-1.

Στο 32’ ωραία σέντρα του Πέτρο από δεξιά καρφωτή κεφαλιά του Τζιβανάκη από κοντά και το 0-2 για το Καλαμπάκι.

Στο 90+5 βολέ του Σαββίδη ο Αγγελόπουλος κερδίζει την μονομαχία από τον Γιαγκούλα και με ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή διαμορφώνει το 0-3.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Νίκος Σιουμπάρας με βοηθούς Θόδωρο Μαμσάκο και Στέφανο Τζιερτζίδη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ(Στράτος Κονταξής):

Λαζόγλου, Ξενίδης, Γιαγκούλας, Γιορδαμλής, Τουκμακτσής, Γεωργιάδης, Ουζούνης(73’ Βάντερσον, 78’ Στοϊκου), Κατσαβουνίδης(46’ Ντόμπρος), Κοκοτσάκης Μανώλης(69’ Παναγιώτογλου), Καλλέργης, Γάιδας.

Α.Ε. ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ(Λάζαρος Μουρατίδης):

Σαββίδης, Πέτρο(69’ Διαμαντί), Αλμανίδης Στέφανος, Ρεβυθόπουλος(69’ Καρράς), Καγιάογλου, Δεμενελούδης, Δημητριάδης Γρηγόρης, Μαροβασίλης(78’ Αγγελόπουλος), Τζιβανάκης(75’ Ηλιόπουλος), Καπτέλι, Αλμανίδης Θόδωρος.

Δ. ΑΔ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *