Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου – Άρης Φωτολίβους 1-2: Μεγάλο διπλό σε εξάποντο παραμονής για τους φιλοξενούμενους

Νίκη πολύ μεγάλης σημασίας και αξίας πέτυχε ο Άρης Φωτολίβους κερδίζοντας σε εξάποντο παραμονής με 2-1 εκτός έδρας τον Μέγα Αλέξανδρο Ξηροποτάμου.

Αυτή ήταν η 2η νίκη των γηπεδούχων σε 3 αγώνες και μάλιστα εκτός έδρας επί ενός βασικού αντιπάλου στη μάχη της παραμονής όπως και στην πρεμιέρα που κέρδισε με το ίδιο σκορ μέσα στον Καλαμώνα.

Στο αγωνιστικό μέρος ο φιλοξενούμενος Άρης έκανε καλή εμφάνιση και κατάφερε στο 26’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Δημήτρη Γεωργιάδη να προηγηθεί 0-1.

Ο Ξηροπόταμος ανέβασε την απόδοση του στο β’ μέρος και κατάφερε στο 62’ να φέρει το ματς στα ίσα, όταν ο Ηλίας Καρασαββίδης έκανε σέντρα και ο Καλαϊδόπουλος με κεφαλιά κατάφερε να ισοφαρίσει.

Ανοιχτό παιχνίδι στη συνέχεια και ενώ φαινόταν ότι πάμε στην ισοπαλία ο Νίκος Γεωργιάδης με ωραία προσπάθεια έκανε το σπάσιμο της μπάλας στον έμπειρο Ευσταθιάδη που με ωραίο τελείωμα από το ύψος του πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

Αρκετά παράπονα για την διαιτησία και από τις δύο ομάδες.

Οι γηπεδούχοι ζήτησαν απευθείας κόκκινη κάρτα σε αντίπαλο για φάουλ πάνω στον Καλαϊδόπουλο με τον ρέφερι να δίνει κίτρινη κάρτα και οι φιλοξενούμενοι κάνουν λόγο για τρεις περιπτώσεις πέναλτι που δεν τους δόθηκαν.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Νίκος Παρασκευούδης με βοηθούς Κώστα Δημόπουλο και Στέργιο Ανδρέογλου.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ(Δημήτρης Κυριακίδης):

Ζιάκκας, Γιαννάκης, Πάππος(38’ Καρασαββίδης Ηλίας, 80’ Φλέγγας), Κιόρογλου, Τσιάρας, Κελεσίδης, Μελικίδης, Κιοσσές, Καλαϊδόπουλος, Πάνος, Σολάκης(46’ Μαλόσι).

ΑΡΗΣ ΦΩΤΟΛΙΒΟΥΣ(Γιάννης Ιωαννίδης):

Δικταπανίδης, Στοϊμενίδης, Κανταρτζής, Μουλαδάκης(85’ Αλκίδης), Δεληγιώρογλου, Γεωργιάδης Νίκος, Ιορδανίδης(85’ Δεληγιώρογλου Α.), Γεωργιάδης Δημήτρης, Σύρτας(64’ Σεραφειμίδης), Ευσταθιάδης, Ιωαννίδης(89’ Χατζημανώλης).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *