Προσοτσάνη Γ.Σ. – Άρης Καλαμώνα 3-0: Εύκολη επικράτηση με ανανεωμένο ρόστερ για τους γηπεδούχους

Εύκολη επικράτηση για την Προσοτσάνη με σκορ 3-0 επί του ουραγού Άρη Καλαμώνα με τους γηπεδούχους να παίζουν για πρώτη φορά μέσα στο 2024 με φιλάθλους στο ματς μια και έληξε η τιμωρία των 4 αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών.

Στην 6η θέση και τους 45 βαθμούς η Προσοτσάνη που έπαιξε με αρκετά νέα παιδιά στη σύνθεση της(ντεμπούτο για τον 14χρονο Χρήστο Βουγιουκλή), ουραγός με 5 βαθμούς ο Άρης Καλαμώνα.

Το φιλμ του αγώνα

Το ματς ουσιαστικά κρίθηκε από το πρώτο 15 λεπτό με την Προσοτσάνη να μπαίνει δυνατά και να βρίσκει δύο γρήγορα γκολ.

Στο 11’ κάθετη πάσα του Αβράμη, ωραίο γύρισμα του Προκοπίου και από κοντά ο Βαγγέλης Δροσίδης θα κάνει το 1-0.

Τρία λεπτά μετά εξαιρετική παράλληλη πάσα του Χρήστου Παναγιώτου, ο Δροσίδης με τακουνάκι θα στρώσει την μπάλα στον Βασίλη Αβράμη που με εξαιρετικό πλασέ θα κάνει το 2-0 για την ομάδα του.

Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 49’ με τον Βαγγέλη Δροσίδη να προλαβαίνει την έξοδο του τερματοφύλακα και να δίνει έτοιμο γκολ στον Προκοπίου που απλά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 3-0.

Οι φιλοξενούμενοι άξιζαν ένα γκολ στο ματς χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες με κυριότερη το τέτατετ του Γιάννη Κυριακίδη από κλέψιμο του ίδιου στο χώρο του κέντρου το σουτ όμως που έκανε πέρασε ελάχιστα άουτ.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Μαμσάκος Θόδωρος με βοηθούς Γεωργιάδου Αγάπη και Ζάμπα Χρήστο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ Γ.Σ.(Φώτης Χατζηκυριάκου):

Παράσχος, Καλαϊτζίδης(6’ Αβράμης), Γεωργιάδης Κ., Παναγιωτίδης, Παυλίδης, Πετρίδης, Συμιρδάνης(60’ Ματζιάρης), Ρούσσος, Δροσίδης, Παναγιώτου Χρήστος(60’ Τσακμακίδης Κώστας), Προκοπίου(60’ Βουγιουκλής).

ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΩΝΑ(Θεοδόσης Ταβλαρίδης):

Βογιατζόγλου, Κοντογιάννης(54’ Σίντος), Μουρατίδης, Χρυσόπουλος, Κοτζαμάνης, Μητρούσης, Γεωργιάδης Μιχάλης(64’Μωϋσίδης), Χατζηγεωργιάδης, Κυριακίδης Γιάννης(80’ Λαπαρίδης), Ελευθεριάδης, Πουλιούδης(46’ Συλλογίδης).

Δ. ΑΔ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *