Άρης Φωτολίβους – Μέγας Αλέξανδρος Αγίου Αθανασίου 1-2: Νίκη με ανατροπή για τους φιλοξενούμενους

Πολύ καλό παιχνίδι έγινε στο γήπεδο του Φωτολίβους μεταξύ του τοπικού Άρη και του Μέγα Αλέξανδρου Αγίου Αθανασίου.

Οι φιλοξενούμενοι με ανατροπή πήραν την νίκη γοήτρου με 2-1 με τους γηπεδούχους να βρίσκονται πλέον σε πολύ δύσκολη βαθμολογική θέση μια και τους ξεπέρασε στη βαθμολογία και ο Ξηροπόταμος που κέρδισε την ίδια ώρα 2-0 την Καλλίφυτο.

Ο Μέγας στη πρώτη νίκη του Γιάννη Ιωαννίδη στον πάγκο της ομάδας στη 4η θέση με 47 βαθμούς, ο Άρης Φωτολίβους στη θέση του μπαράζ στη 12η θέση με 19 βαθμούς.

Το φιλμ του αγώνα

Στο ματς παρότι μπήκε καλύτερα αγωνιστικά ο Μέγας, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ με ασίστ του Ευσταθιάδη, ωραίο πάρσιμο της μπάλας και συρτό σουτ μέσα από την περιοχή του νεαρού Ιορδανίδη.

Κομβικό σημείο για την εξέλιξη του ματς ήταν η ισοφάριση του Μέγα στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους σε άψογο συνδυασμό τεσσάρων παικτών πριν φτάσει η μπάλα στο Σκάρογλου που έκανε την σέντρα από αριστερά και ο Ευκαρπίδης την έσπρωξε από κοντά στα δίχτυα για το 1-1.

Αρκετά πιεστικός ο Μέγας στο δεύτερο μέρος σε παιχνίδι με ένταση και αρκετά νεύρα και ενώ όλα έδειχναν ότι οδηγούμαστε στο ισόπαλο 1-1, οι δύο αλλαγές του Γιάννη Ιωαννίδη έδωσαν την λύση στην ομάδα του με τον Δημήτρη Τουμαντζίδη να κάνει το σουτ να διώχνει ο Δικταπανίδης και στην επαναφορά με ωραίο εναέριο σουτ ο Αβραάμ Ζεκερίδης έγραψε το 1-2.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Βασίλης Χορόζογλου με βοηθούς Δήμητρα Κοτανίδου και Μανώλη Παστιάδη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΡΗΣ ΦΩΤΟΛΙΒΟΥΣ(Στράτος Κονταξής):

Δικταπανίδης, Χατζηπουργάνης(90’ Ντρούγκας), Μουλαδάκης, Γεωργιάδης Δημήτρης, Καταρντζής, Στοϊμενίδης, Χαρέμι(73’ Καράνταης), Γεωργιάδης Νίκος, Ρουμελιώτης, Ευσταθιάδης, Ιορδανίδης.

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ(Γιάννης Ιωαννίδης):

Λαμπρινουδάκης, Παπακωνσταντίνου(76’ Μουρζίδης), Σκάρογλου(67’ Ζεκερίδης), Καραγιαννίδης Δήμος, Παπαδόπουλος Κοσμάς, Στεργιανός, Ευκαρπίδης(78’ Καραγιαννίδης Κ.), Κλώτσικας(46’ Τουμαντζίδης Δημήτρης), Παναγιώτου Χρήστος(46’ Τσαγκαλίδης), Παπαζώτος Γιώργος, Μπαμπασαλή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *