Αφιέρωμα στην φετινή πορεία του Γ.Σ. Προσοτσάνης

Ο Γ. Σ. Προσοτσάνης μπορεί την φετινή χρονιά να είχε ως βασικό στόχο το πρωτάθλημα, αλλά αυτό που σίγουρα μένει είναι ότι ο Φώτης Χατζηκυριάκου κατάφερε να εντάξει στην ομάδα νέους νεαρούς ποδοσφαιριστές και σίγουρα αυτό ήταν το κέρδος.

Η ομάδα στα φιλικά έδειξε ένα πολύ καλό πρόσωπο αφού κατάφερε στο φιλικό με την Δόξα Δράμας να μην φανεί η διαφορά δυναμικότητας κοιτάζοντας τους Μαυραετούς στα μάτια.

Η Προσοτσάνη δεν έκανε καλό ξεκίνημα αφού στην πρεμιέρα ανεδείχθητε ισόπαλη με το Καλαμπάκι 3-3 σε ένα ωραίο και ανοιχτό παιχνίδι. Η πρώτη νίκη για την ομάδα του Φώτη Χατζηκυριάκου ήρθε την δεύτερη αγωνιστική μέσα στον Αρκαδικό κερδίζοντας δύσκολα με 1-2.

Στην συνέχεια ήρθαν δύο ισοπαλίες με δύο δυνατές ομάδες τα Κύργια και τον Βώλακα, μετά κατάφερε και πήρε δύο εύκολες νίκες με Φωτολίβος και Νέα Αμισό για να έρθει το ντέρμπι με τους Αμπελόκηπου χάνοντας τελικά με 1-0.

Μετά από αυτή την ήττα το σύνολο του Φώτη Χατζηκυριάκου πείσμωσε κάνοντας μια νέα αρχή, με αποτέλεσμα να έρθουν 3 συνεχόμενες νίκες. Στο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής η Προσοτσάνη φιλοξένησε την Πετρούσα σε ένα παιχνίδι που ξεκίνησε πολύ καλά για τους γηπεδούχους με τον Ρούσο με απευθείας εκτέλεση φάουλ να ανοίγει το σκορ, με την Πετρούσα όμως να κάνει την ανατροπή.

Στην συνέχεια έκανε 2 ισοπαλίες και μια νίκη για να έρθει η ήττα εκτός έδρας από το Καλαμπάκι. Στην συνέχεια ήρθε η νίκη απέναντι στον Αρκαδικό (αλλά τελικά η ήττα στα χαρτιά) με αποτέλεσμα να μετρήσει 5 σημαντικές νίκες με ομάδες όπως ο Βώλακας, Κύργια και Νέα Αμισό, για να έρθει στην συνέχεια η διακοπή του πρωταθλήματος.

Από την φετινή πορεία της ομάδας φυσικά ξεχώρισε ο Μίλτος Πετρόπουλος παίρνοντας μεταγραφή στον Ολυμπιακό, ο Κώστας Τσακμακίδης, Ρούσσος, Αστερίου, Αθανασιάδης, Κοκλίδης ο οποίος ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας ενώ άρεσε και ο νεαρός Χατζήογλου ο οποίος πήγε στην Προσοτσάνη τον Γενάρη προερχόμενος από τον Καστρινό.

Ρόστερ ομάδας :

Α/ΑΟΝΟΜΑ 
 1ΑΒΡΑΑΜ13ΚΑΡΑΚΑΣΗΣ
2ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ14ΜΩΥΣΙΔΗΣ
3ΡΟΥΣΣΟΣ15ΚΕΝΤΟΓΛΟΥ
4ΑΣΤΕΡΙΟΥ16ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
5ΠΕΡΣΙΑΝΛΗΣ17ΤΣΑΚΜΑΚΙΔΗΣ Α.
6ΓΟΥΝΑΤΙΔΗΣ18ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ Δ
7ΤΣΑΚΜΑΚΙΔΗΣ Κ.19ΧΑΤΖΗΟΓΛΟΥ
8ΚΟΚΛΙΔΗΣ20ΦΕΡΦΕΡΗΣ
9ΠΑΤΕΝΤΑΛΗΣ21ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
10ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ22ΚΕΡΑΣΙΔΗΣ
11ΚΑΛΑΪΤΖΗΣ23ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Κ.
12ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ24ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
25ΠΑΥΛΙΔΗΣ
26ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ
 
      
Α/ΑΣΚΟΡΕΡΓΚΟΛ
1ΚΟΚΛΙΔΗΣ6
2ΤΣΑΚΜΑΚΙΔΗΣ4
3ΓΟΥΝΑΤΙΔΗΣ3
4ΚΕΝΤΟΓΛΟΥ2
5ΡΟΥΣΣΟΣ2
6ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ2
7ΠΑΤΕΝΤΑΛΗΣ1
8ΚΑΛΑΪΤΖΗΣ1
9ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ1
10ΦΕΡΦΕΡΗΣ1
11ΑΣΤΕΡΙΟΥ1
Δημήτρης Μπουτζέκης

Δημήτρης Μπουτζεκης

Ο Δημήτρης Μπουτζέκης είναι ο ιδρυτής αυτής της ιδέας που ονομάζεται Dramasport. Έχει πάθος για τον Δραμινό Αθλητισμό, όπως όλοι άλλωστε στην ομάδα μας, και πολύ όρεξη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *