Δόξα Βώλακα – Ορφέας Χωριστής 4-0: Πειστική εμφάνιση και άνετη επικράτηση

Συνεχίζει να κυνηγά τον τίτλο η κυπελλούχος Δράμας Δόξα Βώλακα κερδίζοντας εύκολα και δίκαια στο γήπεδο της την αξιόμαχη ομάδα του Ορφέα Χωριστής με σκορ 4-0.

Οι γηπεδούχοι με αυτή την νίκη παρέμειναν στη 2η θέση με 54 βαθμούς, με τον Ορφέα να είναι στην 8η θέση με 35 βαθμούς.

Το φιλμ του αγώνα

Το ματς δεν χωράει σε ιδιαίτερη κριτική.

Επιθετικός μονόλογος του Βώλακα από την αρχή μέχρι το τέλος, με τους φιλοξενούμενους ουσιαστικά να μην έχουν κλασσική ευκαιρία στο ματς.

Πάντως μεσοαμυντικά ο Ορφέας ήταν αρκετά καλός στο πρώτο μέρος απορροφώντας την πίεση του αντιπάλου, μέχρι το 42’ όμως όπου ο Ηλίας Σταμπουλής με κάθετη πάσα βρήκε τον Γιάννη Σίγγο που πρόλαβε την έξοδο του Κιουμουρτζή και έγραψε το 1-0.

Στο 45+1 ο Βώλακας είχε μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 2-0 όταν πιέζοντας ψηλά ανάγκασε τον Κιουμουρτζή να παίξει λανθασμένα με τα πόδια και ο Αραμπατζής να ανατρέψει τον Μουζενίτοβ, πέναλτι που εκτέλεσε με σκάψιμο της μπάλας άουτ ο Ντίνος Δράμπαλης.

Παρά το χαμένο πέναλτι, ο Βώλακας συνέχισε να κυριαρχεί στο β’ μέρος και με το ξεκίνημα του βρήκε το 2ο γκολ με εξαιρετική κάθετη πάσα του Δράμπαλη γύρισμα του Μουζενίτοβ και ο Σίγγος με διπλή προσπάθεια μια και το πρώτο σουτ βρήκε στα σώματα έγραψε το 2-0 για την ομάδα του.

Όλα πιο εύκολα από εκεί και πέρα για τους γηπεδούχους με τον Σίγγο μετά τα δύο γκολ να δίνει ασίστ στο Ντίνο Δράμπαλη που με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 3-0 και στο 75’ από 2η ασίστ στο ματς του αρχηγού Ηλία Σταμπουλή ο Μαρκόπουλος με συρτό σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το τελικό 4-0.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Δημήτρης Γκαϊτατζής με βοηθούς Παύλο Μπόιτσιο και Σταύρο Παυλίδη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ(Μπάμπης Καζεπίδης):

Παγκάκης, Στάικος Θανάσης, Καρπιτσάρης, Μποσκοψίου, Τσενεκλίδης(69’ Κάσσος), Μουζενίτοβ, Σίγγος(78’ Στάικος Νίκος), Δράμπαλης, Τσαμπάζης, Σταμπουλής Ηλίας(78’ Σταμπουλής Δημήτρης), Σέγκος(46’ Μαρκόπουλος).

ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ(Λουκάς Αποστολίδης):

Κιουμουρτζής, Δούμας, Παπαεμμανουήλ(62’ Μανωλεσάκης), Κεσίδης(60’ Παπαδόπουλος Σάββας), Παρασχίδης, Αραμπατζής, Αθανασίου Σάββας, Καπουσούζης(71’ Χατζηγεωργιάδης), Αθανασιάδης, Βουτσινάς, Εμμανουηλίδης(71’ Αθανασίου Κ.).

Δ. ΑΔ.

ΦΩΤΟ: ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *