Μ. Α. Αγ. Αθανασίου – Α.Ε. Αμπελοκήπων 3-0: Σημαντική νίκη για τον Μέγα με 3 πανέμορφα τέρματα

Την νίκη με 3-0 πέτυχε ο Μ.Α. Αγ. Αθανασίου με αντίπαλο την Α.Ε. Αμπελοκήπων με σκορ 3-0. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτερο στην μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και κατάφεραν να φτάνουν στην 5η νίκη και την 7η θέση.

Στο παιχνίδι μπήκε καλύτερο ο Αγ. Αθανάσιος και στο 10’ ο Παπαζώτος με πανέμορφο σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-0 για την ομάδα του.

Στην συνέχεια οι Αμπελόκηποι έχασαν σπουδαίες ευκαιρίες με Καραγκιοζίδη και Μίτρε. Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι έχασαν σπουδαίες ευκαιρίες με Παπαδόπουλο, Δημητριάδη και Παπαζώτο για να φτάσουμε στο 40’ όταν ο Παπαδόπουλος θα παίξει τον Στεργιανό που θα κάνει το 2-0 το οποίο και ήταν το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη στην πρώτη επίθεση του ο Μέγας θα κάνει το 3-0 με το Παπαδόπουλο. Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να βρουν κάποιο τέρμα με το 3-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Τα στοιχεία του Αγώνα:

Διαιτητής: Παυλίδης, Βοηθοί : Θαμνίδης, Δημητριάδης

Μ.Α. Αγ. Αθανάσιου: Ιωσηφίδης, Τουματζίδης Δ., Σκάρογλου, Καραγιαννίδης, Δεληγιώρογλου, Στεργιανός, Παπαδόπουλος, Δημητριάδης, Μπαμπασαλή, Παπαζώτος, Μουσάκου.

Στο β’ μέρος αγωνιστήκαν οι: Μπερμπερίδη, Μπόζιος,Μουρζίδης, Παπουνίδης, Μιχαηλίδης

Α.Ε. Αμπελοκήπων(Τεξίζογλου): Μπόσκος, Κυσσίδης Α., Τσάννης, Βασιλειάδης, Τσερκέζος, Μίτρε, Κυσσίδης Κ., Παπαδόπουλος, Δαφνάκης, Καραγιαννίδης Χ., Μελίδης.

Στο β’ μέρος αγωνιστήκαν οι: Χριστοφορίδης, Μακρίδης, Γεωργιάδης, Κασαπίδης, Τρελόπουλος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *