ΠΑΟΠ Νέας Αμισού – Ακρίτας Κάτω Νευροκοπίου 1-0: Σκαρφάλωσαν στη 2η θέση οι γηπεδούχοι

Δύσκολη αλλά δίκαιη και πολύ σημαντική νίκη σημείωσε ο ΠΑΟΠ Νέας Αμισού στο γήπεδο του με σκορ 1-0 απέναντι στον Ακρίτα Κάτω Νευροκοπίου με γκολ του κεντρικού αμυντικού Άγγελου Βραμέντζαλη μετά από σέντρα του Δημήτρη Μπιαζάκη στο 52’.

Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό με αρκετούς νεαρούς παίκτες και οι δύο ομάδες στην 11αδα τους και αμφίρροπη εξέλιξη μέχρι το τέλος.

Περισσότερες τελικές οι γηπεδούχοι στο ματς, ανταγωνιστικός για ένα ακόμη παιχνίδι ο Ακρίτας που είχε μεγάλη ευκαιρία στο 70’ με τον Θανάση Σέγκο από πλάγια τέτατετ να κάνει το πλασέ πάνω από τον Λαμπρινουδάκη ελάχιστα άουτ η μπάλα.

Μετά από αυτή τη νίκη ο ΠΑΟΠ ανέβηκε στους 21 βαθμούς μόνος 2ος στη βαθμολογία, ενώ ο Ακρίτας παραμένει κάτω από την διαχωριστική ζώνη με 7 βαθμούς.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Χορόζογλου Βασίλης με βοηθούς Μαρμαρίδη Τάσο και Γεωργιάδου Αγάπη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΟΠ Νέας Αμισού(Γιώργος Πολυχρονίδης):

Λαμπρινουδάκης, Φερσιζίδης, Σουμπάκης, Κατσαβουνίδης, Βραμέντζαλης, Μπιαζάκης Δημήτρης, Ζαγιάκου, Χρυσοχοϊδης, Πούλας, Βασιλειάδης, Θεοδοσιάδης.

Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Μασκαλίδης, Μπιαζάκης Αχιλλέας, Κανταρτζής, Παπακωνσταντίνου.

Ακρίτας Κάτω Νευροκοπίου(Τάκης Στάμογλου):

Ωραιόπουλος, Εξουζίδης, Αμπατζίδης, Τσενεκλίδης, Τολμαϊδης, Τριανταφυλλίδης, Σέγκος Θανάσης, Ζυρινίδης, Κεσόπουλος, Μπάτζιος, Γαλόπουλος.

Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Σαρνταρίδης, Μεσελίδης, Τσόρλης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *