Καλύτερη 11αδα της 24ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας

Με την 24η αγωνιστική συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας του νομού μας και πάντα τις πρώτες πρωϊνές ώρες της Κυριακής και έχοντας εικόνα και από τις 7 αναμετρήσεις πάμε να δούμε την καλύτερη 11αδα της αγωνιστικής.

Σήμερα θα παραβούμε τον κανόνα μας που βάζουμε στην καλύτερη 11αδα παίκτες μόνο από τις ομάδες που κερδίζουν νίκες ή βαθμούς από τα παιχνίδια, κάτι που κάναμε και πέρσι στη θέση του τερματοφύλακα ελλείψει κάποιου τερματοφύλακα από τις ομάδες που νίκησαν που να έκανε το κάτι εξαιρετικό αντίθετα με την επιλογή μας που αρκεί κανείς να δει τις φάσεις του αγώνα για να καταλάβει για ποιο λόγο τον επιλέξαμε.

Πάμε λοιπόν να τα δούμε αναλυτικά:

1: ΤΣΑΓΓΑΛΙΔΗΣ(Εθνικός Αστέρας Καλλιφύτου):

Μπορεί η ομάδα του να έχασε 2-0 στον Ξηροπόταμο αλλά ήταν καταπληκτικός με σωρεία επεμβάσεων απέναντι σε πολύ ποιοτικούς αντιπάλους.

Καλύτερη όλων η επέμβαση με το ένα χέρι σε κεφαλιά του Κιόρογλου.

2: ΔΑΦΝΑΚΗΣ Κ.(Άρης Μικροχωρίου):

Σε πολύ καλή περίοδο φόρμας δίνει λύσεις στην ομάδα του σε όποια θέση και αν χρησιμοποιηθεί.

Δεξιός μπακ στο πολύτιμο 0-0 στην Πετρούσα, πέρα από τις επελάσεις του από τα δεξιά, ήταν άψογος και αμυντικά με αποκορύφωμα κεφαλιά του Τουκματσή στο πρώτο μέρος που έδιωξε σωτήρια με το κεφάλι προ της γραμμής της εστίας της ομάδας του.

3: ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΟΥ ΣΤ.(Πανδραμαϊκός):

Μια ακόμη ολοκληρωμένη εμφάνιση από έναν από τους πιο φορμαρισμένους εξτρέμ του πρωταθλήματος.

Άνοιξε το σκορ με ωραίο σουτ στο νικηφόρο 4-2 της ομάδας του επί των ποιοτικών Αμπελοκήπων και είχε συμμετοχή πότε από τα αριστερά και πότε από τα δεξιά σε ότι καλό έκανε η ομάδα στο παιχνίδι.

4: ΦΕΡΣΙΖΙΔΗΣ Π.(ΠΑΟΠ Νέας Αμισού):

Το Καλαμπάκι έχει την 2η καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα, στο νικηφόρο 2-1 της ομάδας του όμως ήταν απροσπέλαστος και μαζί με τον εξίσου πολύ καλό Τζάρτζαλο παίζουν και για το κενό της απουσίας του τραυματία Βραμέντζαλη.

5: ΚΑΖΑΚΗΣ(Άρης Μικροχωρίου):

Δίνει πολλές λύσεις στην ομάδα του, όποτε χρειαστεί ως αριστερός μπακ και όπως τώρα στο πολύτιμο 0-0 μέσα στην Πετρούσα ως κεντρικός αμυντικός.

Εξαιρετικός απέναντι στην ποιοτική Πετρούσα και στον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος Καλλέργη.

6: ΝΤΟΜΠΡΟΣ(Δόξα Πετρούσας):

Από τις σταθερές αξίες της φετινής Πετρούσας, έχει αγωνιστεί σε αρκετές θέσεις αλλά αυτή που του ταιριάζει περισσότερο είναι του 6αριού και στο 0-0 με το Μικροχώρι είχε υψηλά στάνταρ απόδοσης.

7: ΣΙΓΓΟΣ Γ.(Δόξα Βώλακα):

Με φόρα από τον τελικό του κυπέλλου την προηγούμενη εβδομάδα που αναδείχθηκε MVP, ο εξτρέμ του Βώλακα είχε πολλά κέφια στο 4-0 επί της Χωριστής σκοράροντας τα δύο πρώτα γκολ και κάνοντας ασίστ στο 3ο που πέτυχε ο Δράμπαλης.

8: ΣΤΕΡΓΙΑΝΟΣ(Μέγας Αλέξανδρος Αγίου Αθανασίου):

Από τους καλύτερους αμυντικούς μέσους του πρωταθλήματος για ένα ακόμη παιχνίδι αμέτρητα χιλιόμετρα, κοψίματα και βοηθώντας πολύ και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού στο νικηφόρο 2-1 της ομάδας του με ανατροπή μέσα στο Φωτολίβος.

9: ΔΡΟΣΙΔΗΣ Β.(Προσοτσάνη Γ.Σ.):

Φρέσκαρε την 11αδα ο Φώτης Χατζηκυριάκου μετά τον τελικό του κυπέλλου και ο Βαγγέλης Δροσίδης τον δικαίωσε κάνοντας πολύ καλό παιχνίδι στο νικηφόρο 3-0 της ομάδας του επί του Άρη Καλαμώνα.

Σκόραρε το 1-0 με κοντινό σουτ από κοντά, έκανε πολύ ωραία ασίστ με το τακουνάκι για το 2-0 και έκανε επίσης ασίστ πάρτο – βάλτο στο 3-0.

10: ΤΣΙΜΙΣΚΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ(ΠΑΟΠ Νέας Αμισού):

Με μια λέξη ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟΣ. Μόνιμη πηγή κινδύνων για την αντίπαλη άμυνα τα έκανε όλα στο νικηφόρο 2-1 της ομάδας του μέσα στο Καλαμπάκι.

Με ατομική προσπάθεια κερδίζει το φάουλ με το οποίο ο Βακιρτζής γράφει το 0-1, από δική του επέλαση και ασίστ κερδίζει το πέναλτι ο Βακιρτζής και το εκτελεί εύστοχα ο ίδιος για να κάνει το 0-2.

11: ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΜΙΛΤΟΣ(Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου):

Κλείνει την χρόνια όπως την ξεκίνησε. ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ με πολύ ώριμες εμφανίσεις για την ηλικία του σκοράροντας με πολύ ωραίο τρόπο και ιδανικό πλασέ το 2-0 της ομάδας του επί της Καλλιφύτου στο 75’ αποβάλλοντας κάθε άγχος για την συνέχεια του ματς.

ΔΗΜ. ΑΔΑΚΤΥΛΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *