ΑΕ Κ.ΒΡΥΣΗΣ – ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 2– 3: Με υπογραφή Θανάση Κυσσίδη πήρε σπουδαίο διπλό η Α.Ε.Α.

Νίκη με ανατροπή πήρε η Α.Ε. Αμπελοκήπων στην δύσκολη έδρα της Κ. Βρύση με τους γηπεδούχους να παίρνουν νωρίς στο παιχνίδι κεφάλι 2 τερμάτων, όμως οι Αμπελόκηποι έβγαλαν αντίδραση και έφτασαν σε μια σπουδαία νίκη.

Στο παιχνίδι μπήκε καλύτερα η Κ. Βρύση και απείλησε με τον Δάφτσιο Ν. με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.

Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με σουτ του Χριστοφορίδη και Καραγκιοζίδη.

Στο 16’ οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Λάμπρου με τον Κανάκη να μπλοκάρει, για να φτάσουμε στο 22’ όταν η μπάλα θα χτυπήσει στο χέρι του Κυσσίδη Κ., ο Λάμπρου θα αναλάβει την εκτέλεση και θα κάνει το 1-0 για την Κ. Βρύση.

Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τους Τέλλο ενώ μεγάλη ευκαιρία έχασε ο Κυσσίδης Κ. στο 28 όταν μετά από κόρνερ έκανε την προβολή με τον Λάμπρου να διώχνει πάνω από την γραμμή.

Στο 32’ ο Κουμπάκης θα παίξει κάθετα τον Βασιλειάδη με τον δεύτερο να βγαίνει τετ α τετ με τον Κανάκη και να κάνει το 2-0.

Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι έψαξαν το γκολ για να μπουν στο παιχνίδι χάνοντας 2-3 καλές στιγμές με τους Καραγκιοζίδης και Τέλλο και στο 43’ ο Μουρατίδης με πέναλτι θα κάνει το 1-2, το όποιο και ήταν το σκορ του πρώτου ημίχρονου.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι είχαν την υπεροχή και στο 75’ ο Καραγκιζίδης θα βγάλει την σέντρα και ο Μουρατίδης με κεφαλιά θα κάνει το 2-2.

Στο 75’ ο Άλλα έβγαλε μια ωραία σέντρα ο Κυσσίδης Αθ. έστειλε την μπάλα στα δίχτυα όμως ο βοηθός είχε σηκωμένη την σημαία ακυρώνοντας το γκολ ως ος φαϊντ.

Στο 89’ ο Καραγκιοζίδης θα βγει τετ α τετ θα σουτάρει ο Τοτκας θα αποκρούσει και στην επαναφορά ο Κυσσίδης Αθ. θα κάνει το 2-3, το οποίο και ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Τα στοιχεία του αγώνα:

Σκόρερ: 23′ (πεν) Λάμπρου, 32′ Βασιλειάδης / 43′ (πεν) – 75′ Μουρατίδης, 89′ Κυσσίδης Αθ.

Διαιτητές: Παρασκευούδης, Μαρμαρίδης, Θεοφανίδης

Α.Ε. Κ. Βρύσης(Ζιώγας): Τότκας, Κεφαλάς, Αβράμης Π., Δάφτσιος Χ., Λάμπρου, Μπούτιος, Βουγόγιας, Ουζούνης, Δάφτσιος Ν., Κουμπάκης, Βασιλειάδης.

Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν οι: Βοσκοπούλι, Δάφτσιος Αθ., Κόττας Γ., Κότας Ν.

Α.Ε. Αμπελοκήπων (Τεξίζογλου): Κανάκης, Κασαπίδης, Άλλα, Βασιλειάδης, Κυσσίδης Κ., Μαυρίδης, Τέλλο, Μουρατίδης, Δαφνάκης,Καραγκιοζίδης, Χριστοφορίδης.

Στο β μέρος αγωνίστηκαν οι: Κυσσίδης Α., Χειλίδης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *