Συνέντευξη με τον Μάριο Τόπι | Τόπι: Στα μπαράζ η αρχή είναι πολύ καθοριστική | Δεν περιγράφονται με λόγια τα συναισθήματα μου στο γκολ στο Καλαμπάκι

Στην Dramasport μίλησε ο Ποδοσφαιριστής της Προσοτσάνης Μάριο Τόπι, ο παίκτης που βοήθησε αρκετά φέτος του κυανόλευκους να πετύχουν τον στόχο του πρωταθλήματος καθώς ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας με 18 τέρματα και σημείωσε 6 καθοριστικά τέρματα στα Play Off.

Ο Μάριο Τόπι μετά από καταπληκτικές σεζόν με την Α.Ε. Αμπελοκήπων και ένα πρωτάθλημα την σεζόν 2019-2020 κατάφερε να πετύχει φέτος το δεύτερο  συνεχόμενο πρωτάθλημα με δύο διαφορετικές ομάδες.

Στην Dramasport μίλησε για την φετινή πορεία με της Προσοτσάνης και πόσο δύσκολο ήταν αυτό το εγχείρημα, για την προσωπική διάκριση ως πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα, για το πώς βρέθηκε από τον Λεβαδειακό να αγωνίζεται στο τοπικό ποδόσφαιρο της Δράμας, πως φέτος έφτασε να αγωνίζεται στην Προσοτσάνη, τους προσωπικούς στόχους και πολλά ακόμη.

Δείτε τι δήλωσε αναλυτικά:  

1 Μάριο αρχικά συγχαρητήρια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, πόση δύσκολη ήταν η πορεία αυτή;

1. Σε ευχαριστώ παρά πολύ Δημήτρη.. εξαρχής η ομάδα είχε θέση στόχο το πρωτάθλημα και το είχαμε πει από την 1η μέρα που ξεκινήσαμε προετοιμασία έτσι λοιπόν.. γνωρίζαμε ότι θα είναι πολύ δύσκολο για εμάς, φέτος είχε πολύ καλές ομάδες ξέραμε τον βαθμό δυσκολίας αλλά εύκολα δύσκολα πετύχαμε τον στόχο μας..!!!

2 Μετά από 24 αγώνες πρωταθλήματος είσαι ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με 18 τέρματα, είναι κάτι που σε κάνει έξτρα χαρούμενο που εκτός από τον ομαδικό τίτλο έχει και μια προσωπική επιτυχία;

2.φυσικα νιώθω πολύ χαρούμενος γιατί βοήθησα πολύ την ομάδα μου με αυτά τα τέρματα αλλά αν δεν είχα αυτούς σίγουρα δεν θα είχα τα 18 τέρματα που πέτυχα… σίγουρα είναι προσωπική επιτυχία γιατί πολύ μέσα στην πόλη μας λέγανε θα αποτύχω αλλά πέσανε έξω…

3 Απορία πολλών είναι πως βρέθηκε να παίζεις ποδόσφαιρο στην Δράμα αφού πριν 5-6 χρόνια αγωνιζόσουν στον Λεβαδειακό;

3.λοιπον αυτό είναι μεγάλη ιστορία θα στα πω λίγο γρήγορα πάνω σε αυτή την ερώτηση… όλοι η ποδοσφαιριστές έχουμε ένα όνειρο όταν το κοντεύεις πάντα υπάρχουν δυσκολίες και ένα από αυτά το οικονομικό οποτε σίγουρα υπήρχαν προβλήματα σε κάποιες ομάδες που με Έστειλαν δανεικό πάνω σε αυτό… έτσι επέλεξα να γυρίσω πίσω και να κοιτάξω τι θα κάνω με την ζωή μου έτσι ώστε εγώ να είμαι καλά και κυρίως να μην πεινασω!!!

4 Τι ήταν αυτό που σε έκανε το καλοκαίρι να αποδεχτείς την πρόταση της Προσοτσάνη

4. Γνώριζα κυρίως τα παιδιά ήξερα με ποιους έχω να κάνω είχα και καλή σχέση με τον προπονητή μου τον Φώτη Χατζηκυριακου.. όποτε το ένα έφερε το άλλο και έτσι επέλεξα να πάω σε μια ομάδα που πάνω απ όλα είναι οικογένεια εντός κ εκτός γηπέδου!!!

5 ήταν δύσκολη η προσαρμογή σου στην ομάδα, ή κατάφερες από την πρώτη μέρα να μπεις στο κλίμα της ομάδας;

5. Καθόλου δύσκολη φίλε Δημήτρη από τον 1ο μήνα κιόλας είχαμε τρομερή σχέση με τα παιδιά και τους ευχαριστώ για αυτό όλους!!!

6 Στα Play Off κατάφερες και πέτυχες 6 καθοριστικά τέρματα για την ομάδα  σου και να την οδηγήσεις στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, πιο θα ήταν αυτό που θα ξεχώριζες

6.πετυχα 6 καθοριστικά γκολ αλλά είχα και μια άμυνα που δάγκωνε και ένα κέντρο που κατάπινε χιλιόμετρα… νομίζω το γκολ στον Αμπελοκηπο και το τελευταίο στο Καλαμπακι..!!

7 Στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής όταν είδες την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα ποια ήταν τα συναισθήματα σου;

7.το συναίσθημα μου ήταν κάτι που δεν μπορώ να το περιγράψω γιατί εκείνη τη στιγμή αντιλαμβάνεσαι ότι όλοι αυτοί που πανυγηριζαν τους δίναμε αυτό που θελανε και που τους άξιζε… όποτε τα συναισθήματα ήταν έντονα και δυνατά!!!

8 Θεωρείς ότι η Προσοτσάνη μπορεί να διεκδικήσει μια από τις τρείς θέσεις στα μπαράζ που οδηγούν στην Γ’ εθνική της νέας σεζόν;

8. Φίλε Δημήτρη νομίζω ότι αν την 1η αγωνιστική καταφέρουμε και πάρουμε το διπλό σίγουρα βάζουμε γερές βάσης.. τώρα από εκεί και πέρα εμείς θα τα δώσουμε όλα όπως ξέρουμε να κάνουμε και ότι βγει..!!

9 Σε μάθαμε με την φανέλα της Α.Ε. Αμπελοκήπων, τι είναι αυτή η ομάδα για εσένα σήμερα;

9. Στην παλιά μου ομάδα ήμουν και αρχηγός κάποια χρόνια όποτε για εμένα είναι κάτι καλό που πέρασα από εκεί γνώρισα ανθρώπους που πρόσφεραν υγεία στην ομάδα και σε έκαναν να νιώσεις ωραία… είναι κάτι που θα μου μείνει η Αμπελοκηποι…!!

10 Ποιοι είναι οι προσωπική σου ποδοσφαιρικοί  στόχοι  από εδώ και πέρα;

10. Η προσωπικοί μου στόχοι είμαι σε κάποια ηλικία δεν μπορώ να ζητάω πολλά ίσως πριν μερικά χρόνια αν κάποιοι άνοιγαν τα μάτια τους στο νόμο μας σίγουρα θα ήταν αλλιώς τα πράγματα αλλά από εδώ και πέρα κοιτάω να κάνω ότι καλύτερο μπορώ στα μπαράζ ανόδου και μετά θα φανεί το καλοκαίρι το πως θα κινηθώ όμως προτεραιότητα πάντα έχει η ομάδα της Προσοτσανης!!

Σε ευχαριστώ πολύ για τη συνέντευξη!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *