ΑΕ ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ – Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 1–3: Νίκη γοήτρου για τον Μέγα

Την νίκη με 1-3 πέτυχε ο Μ.Α. Αγ. Αθανάσιου με αντίπαλο το Καλαμπάκι, σε ένα παιχνίδι που το Καλαμπάκι ήταν τυπικά γηπεδούχος, όμως το παιχνίδι έγινε στην φιλόξενη έδρα του Αγ. Αθανασίου.

Στο αγωνιστικό η ομάδα του Λάζαρου Μουρατίδη μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και έχασε στο πρώτο πεντάλεπτο δύο σημαντικές ευκαιρίες με τους Αγγελόπουλο και Προκοπίου χωρίς να απειλούν ιδιαίτερα τον Καραγιαννίδη.
Στην συνέχεια ανέβασε απόδοση ο Αγ. Αθανάσιος και έχασε σπουδαίες ευκαιρίες με Νίκο Παπαδόπουλο, Κωνσταντινίδη και Μπαμπασαλί.

Στο 16’ ο Αγ. Αθανάσιος είχε δοκάρι σε φάουλ του Παπαδόπουλο μετά και την παρέμβαση του Κελετζή.

Στο 18’ ο Παπαζώτος θα παίξει πολύ ωραία κάθετα τον Παπαδόπουλος και ο επιθετικός του Αγ. Αθανασίου θα κάνει το 0-1 για τον Αγ. Αθανάσιο.

Στην συνέχεια είχε δύο ακόμη καλές στιγμές η ομάδα του κ. Ζεκερίδη με τον Κελετζή να είναι σε ετοιμότητα.

Στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου το Καλαμπάκι είχε δύο καλές ευκαιρίες με τους Καπτέλι και Αγγελόπουλο.

Στην επανάληψη ο Αγ. Αθανάσιος μπήκε καλύτερα και στο 52’ ο Παπαζώτος έκανε το 0-2 για την ομάδα.

Στο 62’ ο Αγγελόπουλος μείωσε το σκορ σε 1-2, για να έρθει ο Τουματζίδης στο 82’ να διαμορφώσει το τελικό 1-3.

Από το Καλαμπάκι ξεχώρισαν οι: Αγγελόπουλος, Καπτέλι, ενώ για τον Αγ. Αθανάσιος οι: Παπαζώτος, Παπαδόπουλος, Καραγιαννίδης και Μπαμπασαλί.

Διαιτητές: Ραβίκαλης, Ιορδανίδης, Παλαμάς 

Α.Ε. Καλαμπάκι(Μουρατίδης): Καλετζής, Διαμάντι(63’ Δεληγιώρογλου), Δεμενελούδης, Κλόγγερι, Χιτζίδης, Καρράς(79’ Σερέτης), Ρετζεπογλου(46’ Ποιμενίδης), Ελευθεριάδης(46’ Τζιβανάκης), Αγγελόπουλος, Καπτέλι, Προκοπίου

Μ.Α. Αγ. Αθανασίου(Ζεκερίδης): Καραγιαννίδης Γ. Τουματζίδης Δ., Σκάρογλου, Καραγιαννίδης Δ., Παπαδόπουλος Κοσμάς(88’ Μουρζίδης), Στεργιανός, Παπαδόπουλος Νίκος(Φωτιάδης), Μπαμπασαλί, Κωνσταντινίδης(75’ Μπαστούνης), Παπαζώτος, Κοντρόπουλος(88’ Μαυρίδης).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *