ΑΕ Κ.ΒΡΥΣΗΣ – ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ 0-0: Κράτησε το μηδέν με τις σωτήριες επεμβάσεις του ο Τσακίρης

Το ρεπορταζ του αγώνα σας το προσφέρει:

Στο γήπεδο της Κ. Βρύσης η τοπική ομάδα φιλοξένησε τον Ορφέα Χωριστής, σε ένα παιχνίδι που οι δύο ομάδες ήθελαν τη νίκη για τους δικούς τους λόγους. 

Οι γηπεδούχοι είχαν κάποια αγωνιστικά προβλήματα στα οποία έκανε και ιδιαίτερη αναφορά ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Βασιλειάδης πρίν από το παιχνίδι.

Ισορροπημένα τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης αλλα όσο περνούσε ο χρόνος η Χωριστή έδειχνε ότι πατούσε καλυτέρα στο γήπεδο και στο 15’ ο Ζάχαρης θα έχει την πρώτη καλή ευκαιρία όταν προ κενής εστίας δεν θα μπορέσει να πλασάρει σωστά με  το 0-0 να παραμένει.

Στο 27’ ωραία σέντρα από τον Κουμπρόγλου ο Μπεζιργιάνης θα πιάσει την κεφαλιά με τον Τσακίρη να αποκρούει. 

Στο 39’ διπλή ευκαιρία για την Χωριστή με τον Βουτσινά με τον Τσακίρη να φωνάζει παρόν, με το 0-0 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη η Χωριστή  συνέχισε να έχει μια μικρή υπεροχή χάνοντας ευκαιρίες κυρίως με τους Μπεζιργιάνη, Βελένη, Κουμπρόγλου.

 Στο 70’ η Κ. Βρύση θα μείνει με 10 παίκτες όταν ο Παλτσίδης αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στην συνέχεια η Χωριστή είχε κάποιες καλές ευκαιρίες να σκοράρει με τον Τσακίρη να είναι εκεί όποτε χρειάστηκε.

Κ. Βρύση(Δημήτρης Βασιλειάδης) : Τσακίρης, Χατζηνικολάου, Γεωργιάδης, Δάφτσιος Χ., Παλτσίδης, Δάφτσιος Α., Σεμπελίδης, Μαρινίδης, Κωνσταντινίδης, Λάμπρου, Γούργουλης.

Χωριστή (Τσεβρεντζής): Δεληγιώρογλου, Τζιρίτης, Παπαεμανουήλ, Βελένης, Δαληγιώρογλου Α., Αραμπατζής, Κουμπρόγλου, Ζούφη(82‘ Αθανασίου), Μπεζιργιάννης, Βουτσινάς, Ζάχαρης(75’Κωνσταντινίδης).

Φώτο: Δημήτρης Σίδος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *