ΑΕ ΚΥΡΓΙΩΝ – ΑΕ Κ.ΒΡΥΣΗΣ 4-0: Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για την Α.Ε. Κυργίων

 

Ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι έγινε το Σάββατο το απόγευμα στο γήπεδο της Φτελιάς εκεί που η Α.Ε. Κυργίων φιλοξένησε την Α.Ε. Κ. Βρύσης. Οι γηπεδούχοι ήταν αυτή που είχαν την υπεροχή στην μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, με την Κ. Βρύση να προσπαθεί κυρίως με συμπαγή άμυνα να κλέψει κάτι από το παιχνίδι.

Η Κ. Βρύση πέρα από τους 3 βαθμούς έχασε λόγω αποβολής τον έμπειρο τερματοφύλακα Μαρίνο Τσακίρη, καθώς δέχτηκε κόκκινη κάρτα μετά το 4 γκολ των Κυργίων σε ένα σημείο που όλα είχαν κριθεί.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, τα Κυργία μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και κατάφεραν και πήραν κεφάλι στο σκορ με τον 19χρονο Πούλα μόλις στο 8ο λεπτό. Στην συνέχεια η ομάδα του Γιώργου Λάλα προσπάθησε να βρει και ένα δεύτερο τέρμα ώστε να πάρει μαξιλαράκι ασφαλείας και το βρήκε στο 29’ με γκολ του Δήμου  Δημητριάδη, με το 2-0 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη η Κ. Βρύση ισορρόπησε το παιχνίδι και έψαξε το γκολ που θα ξανά έμπαινε στο παιχνίδι, χωρίς όμως να βρει κάποια επιθετική λύση. Η Κ. Βρύση όσο περνούσε η ώρα γινόντουσαν όλο και περισσότερο εμφανές τα σημεία κόπωσης, που είχε ως αποτέλεσμα τον εκνευρισμό των παικτών του Δημήτρη Βασιλειάδη με αποτέλεσμα να χάσουν την αυτοσυγκέντρωση τους.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα στο 85’ ο Γαλάζιος να κάνει το 3-0 και στο 90’ ο Πούλας να σημειώσει δεύτερο προσωπικό τέρμα κάνοντας το τελικό 4-0.

Από τα Κύργια ξεχώρισαν οι: Πούλας, Γαλάζιος, Μίτρε και Χατζηκούρτης, ενώ για την κ. Βρύση ξεχώρισαν οι: Δάφτσιος Χ. και Ψυλλίδης.

Α.Ε. Κυργίων (Γιώργος Λάλας): Σαμολαδάς, Τσοχαταρίδης, Μίτρε, Πουλας, Χατζηκούρτης, Τρελόπουλος, Γαλάζιος, Μαυροβασίλης, Δημητριάδης, Προκοπίου, Μαντάς.

Θεοδωριδης, Παπαζώτος, Τσαρτζιταλίδης, Χριστοφορίδης.

Διακριθέντες: Πουλας, Τρελόπουλος, Μαυροβασίλης, Μίτρε

Κ. Βρύση(Δημήτρης Βασιλειάδης) : Τσακίρης, Σεμπελίδης, Τουσκος, Δαφτσιος Α., Δαφτσιος Χ.,Ψυλιδης, Μαυρουδής, Βασιλειάδης,Κωνσταντιδης, Λαμπρου, Γουργουλης

Διαιτητές : Σιουμπάρας, Θεοδωρίδης, Παυλίδης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *