Ανακοίνωση Δόξα Αντ. Καστρινου και του Προέδρου του Τσιλιγγερίδη Νικόλαο

Παρακολούθησα με έκπληξη, λύπη και ταυτόχρονα με αγανάκτηση τις επανειλημμένες αναρτήσεις στα μέσα κοιν. δικτύωσης μελών της διοίκησης της

ΔΟΞΑΣ και ιδιαίτερα της Κυρίας που κατέχει θεσμική θέση να σχολιάζουν εμμονικά και με εμπάθεια και να φωτογραφίζουν μέλη της διοίκησης του Καστρινού.

Κύριοι και κυρίες ,δεν έχω ανάγκη από κανένα σχόλιο θετικό η αρνητικό για την ποιότητα του χαρακτήρα μου, για την προσφορά μου στην ΔΟΞΑ και φυσικά δεν

οφείλω να απολογηθώ για τις επιλογές μου στο ποδόσφαιρο.

Η συλλογική μας προσπάθεια με τα μέλη της διοίκησης του Καστρινού ,η ταύτιση απόψεων ,ο κοινός στόχος ,η άμεση ενημέρωση ,οι απο κοινού αποφάσεις μας και η εμπιστοσύνη που μας διέπει είναι βασικά γνωρίσματα του οικογενειακού κλίματος που μας ενώνει.

Συνεπώς οι ανακρίβειες, οι κατασκευασμένες ψευδείς ειδήσεις και οι αναλήθειες που διαρρέονται με σκοπό τον αποπροσανατολισμό του κόσμου σε αφελή συμπεράσματα, εκτός από το να ταΐζουν τις εμμονές σας μόνο κακό κάνουν στον οργανισμό ΔΟΞΑ .

Οποιαδήποτε προσωπική επίθεση στην διοίκηση του Καστρινού ή σε μέλη του χωριστά είναι και επίθεση εναντίον μου. Ίσως είναι περιττό αλλά θα πρέπει να υπενθυμίσουμε στον κόσμο ότι ο Καστρινός προσπαθεί να ορθοποδήσει στην Β’ κατηγορία και να φτάσει εκεί που του αξίζει.

Σε λίγες μέρες θα βρίσκομαι στην Δράμα και για οποιαδήποτε συζήτηση με υγιείς σκεπτόμενους φιλάθλους η διοίκηση του Καστρινου θα ειναι διαθέσιμη .

Ο

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΣΙΛΙΓΓΕΡΙΔΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *