Δόξα Δράμας: Και επίσημα νέος προπονητής της ομάδας ο Ιεροκλής Στολτίδης

Διέρρευσε την Τρίτη το όνομα του νέου προπονητή της Δόξας Δράμας με τον αντικαταστάτη του Μάριου Παναγιώτου να είναι ο Ιεροκλής Στολτίδης ο οποίο αναλαμβάνει το δύσκολο έργο να βγάλει τους Μαυραετούς απο το αδιέξοδο που έχει επέλθει. Ετσι, σήμερα η ομάδα ανακοίνωσε επίσημα οτι δίνει τα κλειδιά της ομάδας στον Ιεροκλή Στολτίδη. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο πρόεδρος και το δ.σ. του Γ.Σ. Δόξα Δράμας ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον νέο προπονητή της ομάδας μας Ιεροκλή Στολτίδη. Γνωστός εδώ και χρόνια στο ποδοσφαιρικό στερέωμα της χώρας, δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις.
Πιστεύουμε και στηρίζουμε την ορθότητα της επιλογής θεωρώντας ότι έχει τις προϋποθέσεις να πετύχει την αγωνιστική ανόρθωση της ομάδας μας.
Αναφερόμενος στην ανάληψη των καθηκόντων του ο προπονητής μας δήλωσε:
«Πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπο μου. Δεν έρχομαι απλά σε μια ιστορική ομάδα, έρχομαι στη Δόξα Δράμας. Ξέρω το μέγεθος της τιμής να είσαι προπονητής της Δόξας ακόμη και αυτή βρίσκεται στην τρίτη κατηγορία. Υπάρχουν αρκετά προβλήματα όμως έρχομαι αποφασισμένος να πετύχω. Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες της ομάδας και με την καθημερινή δουλειά θα αντιμετωπίζουμε το κάθε παιχνίδι στη σειρά και στην ώρα του».
-Με την παρουσία του προέδρου του συλλόγου μας Δημήτρη Περσίδη, ο νέος προπονητής των «μαυραετών» αρχικά έκανε την πρώτη γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές του και στη συνέχεια προπόνησε την ομάδα σε συνεργασία με τους βοηθούς του που παραμένουν όλοι χωρίς κάποια αλλαγή.
Το Γραφείο Τύπου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *