Μ.Α. Ορφανίου – Δόξα Δράμας 1-3: Άνετο πέρασμα για τους Μαυραετούς

Τη δεύτερη νίκη υπό την τεχνική ηγεσία του Γιάννη Αποστολίδη πέτυχε σήμερα η ομάδα μας κερδίζοντας μέσα στο Ορφάνι τον τοπικό Μέγα Αλέξανδρο με 3-1, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής.
Η ομάδα μας μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο δεύτερο λεπτό πέτυχε γκολ με τον Χρήστο Ιορδανίδη που σε δύο αγώνες έχει σκοράρει ισάριθμες φορές.


Αντίθετα, στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που επίσης στο δεύτερο λεπτό πέτυχαν γκολ, αυτό της ισοφάρισης με τον Παπαδόπουλο.


Στο επόμενο λεπτό ο δικός μας Παπαδόπουλος, ο Θωμάς, δεν καταφέρνει να σκοράρει αφού η προσπάθεια του σταματάει στο αντίπαλο δοκάρι.

Καλύτερη η ομάδα μας πέτυχε την ανατροπή και τη νίκη με δύο γκολ που πέτυχαν αρχικά ο Παπαϊωάννου στο 65’ και στη συνέχεια ο Φραγκούλης στο 71’. Στο 75’ έρχεται δεύτερη ευκαιρία που σταματάει στο αντίπαλο δοκάρι από σουτ του Θεοδοσιάδη.


Την Τετάρτη η ομάδα μας επιστρέφει στην έδρα της υποδεχόμενη τον Πανθρακικό.


ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παναγιωτίδης –Καρακασίδης -Γκιόσης (Θράκης)


Οι συνθέσεις:
Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (Κατσαβάκης):Παπαβασιλείου, Αφεντουλίδης, Μπιλίκμπασι, Μηλιάδης (77′ Θεοδωρίδης), Ανδρεανίδης, Καρσλίδης, Χατζηκυριάκου, Ντουσάι (69′ Πέτκος), Παπαδόπουλος, Καρακούτης (77′ Ανδρεάδης), Ελευθεριάδης (66′ Ιορδανίδης Ν.).


ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Αποστολίδης): Καράδαης, Ιορδανίδης Αρ., Θεοδοσιάδης, Φραγκούλης, Τζελίδης, Ρούτσης, Περσίδης (46′ Παπαϊωάννου), Μπλιός (66′ Κυριακίδης Δ.), Κόντος (76′ Γεωργιάδης), Παπαδόπουλος (76′ Χατζηδημητρίου), Ιορδανίδης Χρ (89′ Στάικος).

Το Γραφείο Τύπου
Φωτογραφίες Χριστίνα Γεωργιάδου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *