Επιστροφή στην αγωνιστική δράση στην Α’ κατηγορία με ματσάρες για όλα τα γούστα:  Πετρούσα – Βώλακας, Καλαμπάκι – Χωριστή, Νέα Αμισός – Πανδραμαϊκός και Άγιος Αθανάσιος – Αμπελόκηποι ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα

Με την 7η αγωνιστική συνεχίζεται το Σάββατο με αλλαγή ώρας πλέον στις 15:00 μ. μ. το πολύ ενδιαφέρον φέτος πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας του νομού μας.

Μετά από μια εβδομάδα ξεκούρασης για τις ομάδες και πάλι στις επάλξεις με μια αγωνιστική κυριολεκτικά ΦΩΤΙΑ με παιχνίδια ντέρμπι για όλα τα γούστα που δύσκολα μπορείς να κάνεις επιλογή σε ποιο από τα γήπεδα να δώσεις το παρόν για να παρακολουθήσεις το καλύτερο ματς της αγωνιστικής.

Πάμε να δούμε όμως αναλυτικά τα 7 παιχνίδια και την ανάλυση τους:

ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ – ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ

Το πρώτο πολύ σπουδαίο ματς της αγωνιστικής μεταξύ δύο πολύ φορμαρισμένων ομάδων πριν την διακοπή.

Στην κορυφή πλέον ο Βώλακας με 15 βαθμούς έχοντας 5 νίκες και μόλις 1 ήττα σε 6 αγώνες, όχι πολύ μακριά, στους 11 πόντους η Δόξα Πετρούσας που πριν την διακοπή κέρδισε καθαρά και δίκαια στο γειτονικό ντέρμπι μέσα στην Προσοτσάνη με σκορ 3-0.

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ – Α.Ε. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

Μεγάλο ματς και στον Άγιο Αθανάσιο με τον τοπικό Μέγα που με 13 βαθμούς και απολογισμό 4 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα να ισοβαθμεί με την Νέα Αμισό στην 3η θέση, να υποδέχεται την μοναδική πλέον αήττητη ομάδα στο πρωτάθλημα την Α.Ε. Αμπελοκήπων που είναι μόλις 1 βαθμό πιο πάνω στη 2η θέση με 14 βαθμούς έχοντας 4 νίκες και 2 ισοπαλίες σε 6 αγώνες.

ΠΑΟΠ ΝΕΑΣ ΑΜΙΣΟΥ – ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟΣ

Πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση και στη Νέα Αμισό με τον τοπικό ΠΑΟΠ που είναι στην 3η θέση με 13 βαθμούς και απολογισμό 4 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα να φιλοξενεί τον πάντα υπολογίσιμο Πανδραμαϊκό που πήρε αυτοπεποίθηση από τις δύο συνεχόμενες νίκες με τον Καλαμώνα σε πρωτάθλημα και κύπελλο, έχοντας μέχρι τώρα απολογισμό με 9 βαθμούς, 2 νίκες, 3 ισοπαλίες και 1 ήττα στην 7η θέση της βαθμολογίας.

ΑΡΗΣ ΦΩΤΟΛΙΒΟΥΣ – ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ Γ.Σ.

Αν κάποιος έλεγε πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα ότι μετά από 6 αγώνες, ο νεοφώτιστος Άρης Φωτολίβους θα είναι στην 6η θέση με 10 βαθμούς έχοντας 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες και η Προσοτσάνη στην 11η θέση με 3 βαθμούς και 1 νίκη και 5 ήττες σε 6 αγώνες, λίγοι θα τον πίστευαν.

Αυτή είναι όμως η πραγματικότητα και περιμένουμε με ενδιαφέρον να δούμε πως θα εξελιχθεί αγωνιστικά η συγκεκριμένη αναμέτρηση με τους γηπεδούχους να θέλουν να συνεχίσουν την εξαιρετική τους πορεία και την Προσοτσάνη να αρχίσει να βρίσκει τον καλό της εαυτό μαζεύοντας και βαθμούς.

Α.Ε. ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ – ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ

Μια ακόμη πολύ ξεχωριστή αναμέτρηση για δύο ομάδες που το καλοκαίρι ετοιμάστηκαν για να πρωταγωνιστήσουν αλλά μετά από 6 αγωνιστικές βρίσκονται στη μέση της βαθμολογίας.

Το Καλαμπάκι χωρίς νίκη στο γήπεδο του με 8 βαθμούς είναι στην 9η θέση της βαθμολογίας με απολογισμό 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες και από την άλλη ο Ορφέας Χωριστής μετά το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα με 3 ήττες, έχει 3 συνεχόμενες νίκες και με 9 βαθμούς είναι στην 7η θέση της βαθμολογίας.

Δύσκολο ματς που το θέλουν πολύ και οι δύο ομάδες για να μείνουν κοντά στην κορυφή.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΥ – ΑΡΗΣ ΜΙΚΡΟΧΩΡΙΟΥ

Μια ακόμη εξαιρετικά ενδιαφέρουσα αναμέτρηση στην Καλλίφυτο με τους γηπεδούχους να έχουν και επίσημα στο πρωτάθλημα το ντεμπούτο του Κυριάκου Καρύπη στον πάγκο, απέναντι στο εξαιρετικό μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα Μικροχώρι.

Με 3 βαθμούς οι γηπεδούχοι πέτυχαν την έκπληξη της αγωνιστικής πριν την διακοπή κερδίζοντας τον Άγιο Αθανάσιο, απέναντι στο Μικροχώρι που έχει 8 βαθμούς με 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα.

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ  – ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΩΝΑ

Το γράψαμε και στον τίτλο, είναι αγωνιστική για όλα τα γούστα η συγκεκριμένη έχοντας και παιχνίδι εξάποντο παραμονής.

Ο Μέγας με καλές εμφανίσεις στα τελευταία παιχνίδια ψάχνει και τους βαθμούς πλέον όντας ουραγός με 6 ήττες σε 6 αγώνες, απέναντι στη νεανική ομάδα του Καλαμώνα που έχει 1 νίκη και 5 ήττες και βρίσκεται στη προτελευταία θέση της βαθμολογίας.

7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΑΟΠ Ν.ΑΜΙΣΟΥΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ Α.Ο.
Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ
Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΩΝΑ
ΑΡΗΣ ΦΩΤΟΛΙΒΟΥΣΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ Γ.Σ.
Α.Ε. ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ
Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΥΑ.Ε. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
ΕΘΝ.ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΥΑΡΗΣ ΜΙΚΡΟΧΩΡΙΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *