Εθνικός Αστέρας Καλλιφύτου – Μακεδονικός Αλιστράτης 2-0

Δύσκολη αλλά σημαντική νίκη πέτυχε ο Εθνικός Αστέρας Καλλιφύτου κερδίζοντας στο γήπεδο του με σκορ 2-0 την αξιόμαχη και αγωνιστική ομάδα του Μακεδονικού Αλιστράτης.

Οι γηπεδούχοι παρά τις πολλές και βασικές απουσίες που είχαν κατάφεραν να φτάσουν στο νικηφόρο αποτέλεσμα με δύο γκολ ένα σε κάθε ημίχρονο και να φτάσουν έτσι τους 7 βαθμούς.

Αντίθετα η Αλιστράτη έμεινε ουραγός με 4 ήττες σε 4 αγώνες και ψάχνει ένα θετικό αποτέλεσμα που θα αλλάξει την ψυχολογία της για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 28’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χαραλαμπίδη και από την στιγμή που η Αλιστράτη δεν κατάφερε να ισοφαρίσει έχοντας δύο δοκάρια, ένα στο πρώτο μέρος σε διώξιμο αμυντικό και ένα ακόμη στο ξεκίνημα του β’ μέρους σε κόρνερ του Γιώργου Γιάντσιου και κεφαλιά του Χατζηπουργάνη, στο 88’ ήρθε και το 2-0 με τον Παρουτσή με την βοηθό αρχικά να δίνει οφσάιντ και στη συνέχεια σε συνεννόηση με τον ρέφερι να δείχνει την σέντρα για το 2-0.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Σιουμπάρας Νίκος με βοηθούς Ζάχαρη Μαρία και Αλβανίδη Χαράλαμπο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΥ(Θωμάς Ματρακούκας):

Τσαγγαλίδης, Ασλανίδης, Σαχανίδης, Σεμπελίδης, Χαραλαμπίδης, Ταχτσόγλου, Ηλιόπουλος, Φερσιζίδης, Ουρσούζης, Παρουτσής, Φουρουντζής.

Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Ωραιόπουλος και Μαντάς.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΛΙΣΤΡΑΤΗΣ(Κώστας Καραμπατζάκης):

Αντωνιάδης, Πολυζώνης, Γιάντσιος Χρήστος, Γιάντσιος Πασχάλης, Χατζηπουργάνης, Ζορμπίδης, Γιάντσιος Γιώργος, Τοπαλίδης(3’ Μουχτάρης Γιώργος), Θεοφανίδης, Μαλλές, Κοκοτσάκης Μανώλης.

Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Μουχτάρης Χρήστος, Λέσι και Υψηλός.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *