Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ – ΠΑΟΠ Ν.ΑΜΙΣΟΥ : Ανέβασαν ρυθμό στο Β’ μέρος οι φιλοξενούμενοι και πήραν τους τρεις βαθμούς

Δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα για την Νέα Αμισό αφού κατάφερε και κέρδισε εκτός έδρας τον  Αγ. Αθανάσιο  με 0-3.

Μοιρασμένο παιχνίδι στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης με πρώτη καλή ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους όταν ο Βιζυηνός εκτέλεσε το κόρνερ, κεφαλιά του Ζορμπίδη από πλεονεκτική θέση η μπάλα θα περάσει ελάχιστα άουτ.

Στην συνέχεια έγινε παιχνίδι κέντρου με τις δύο ομάδας να προσπαθούν να βρουν επιθετικές λύσεις.

Στο 30’ η καλύτερη ευκαιρία για τους γηπεδούχους όταν ο Μπαμπασαλί έκανε μια ωραία κούρσα έσπασε την μπάλα στον Τουματζίδη με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ. Νέο σουτ για τον Μπαμπασαλί 2’ λεπτά αργότερα η μπάλα άουτ.

Στο 40’ η μεγαλύτερη ευκαιρία της Νέας Αμισού στο πρώτο μέρος όταν ο Θέμης Αθανασιάδης έκανε την παράλληλη σέντρα μετά από ωραία κούρσα, με τον Χρήστο Μπαντή να είναι στην πορεία της μπάλας και να μην μπορεί να την στείλει στα δίχτυα, με το 0-0 να είναι το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη κάποιες αναγκάστηκες αλλαγές αποδυνάμωσαν τον Αγ. Αθανάσιο και σε συνδυασμό την καλή αγωνιστική κατάσταση του ΠΑΟΠ έφεραν το πλεονέκτημα στους φιλοξενούμενους.

Αρχικά στο 67’ ο Σιλλός θα κάνει το 0-1 για την Νέα Αμισό με τον Ζαγιάκου στο 70’ και στο 80’ να διαμορφώνει το τελικό 0-3, φτάνοντας τα 4 προσωπικά γκολ στο πρωτάθλημα.

Από τον Αγ. Αθανάσιο ξεχώρισαν οι: Παπαδόπουλος και Σκάρογλου, ενώ για την Νέα Αμισό οι: Ζαγιάκου, Μπαντής και Βιζυηνός.

Φάσεις του αγώνα:

Στο 5’ κόρνερ του Βιζυηνού κεφαλιά του Ζορμπίδη η μπάλα άουτ

Στο 30’ Ο Μπαμπασαλί θα μπει στην περιοχή θα σπάσει την μπάλα στον Τουματζίδη με την μπάλα να περνάει άουτ

Στο 32’ ατομική προσπάθεια του Μπαμπασαλί θα κάνει το σουτ η μπάλα άουτ

Στο 39’ σουτ του Παπαδόπουλο Νίκου η μπάλα άουτ

Στο 40’ ατομική προσπάθεια του Θέμη Αθανασιάδη θα βγάλει την παράλληλη μπαλιά με τον Μπαντή στην πορεία της μπάλας να μην μπορεί να την στείλει στα δίχτυα

Στο 60’ Κώστας Βιζυηνός θα βγάλει την σέντρα ο Θέμης Αθανασιάδης θα βρεθεί μπροστά στον Πριονίδη κάνοντας το πλασέ με τον Πριονίδη να σώζει σωτήρια.

Στο 67’ σέντρα του Βιζυηνού κεφαλιά του Σιλλού 0-1

Στο 71’ τεχνικός σουτ έξω από την περιοχή από τον Ζαγιάκου, δοκάρι και μέσα η μπάλα 0-2

Στο 80’ ατομική προσπάθεια από τον Μπαντή θα σπάσει την κατάλληλη στιγμή την μπάλα στον Ζαγιάκου στο δεύτερο δοκάρι, κάνοντας το τελικό 0-3.

Αγ. Αθανάσιος(Πελικπασίδης Κών/νος): Πριονίδης, Διαμάντι,  Μπαμπαλής, Ζαπουνίδης(70’ Τουματζίδης Αν.), Ιωαννίδης, Καμπούρογλου(75’ Κεσίδης), Παπαδόπουλος(75’ Χαραλαμπίδης), Άλλα(70’ Τσέλας), Τουματζίδης Τάσος, Σκάρογλου, Μπαμπασαλή(46’ Κούρτογλου).

Νέα Αμισος: Λαμπρινουδάκης, Καρακασίδης,Παπακωνσταντίνου, Ζορμπίδης , Ευαγγελίδης, Σιλλός, Αθανασιάδης Θ. , Μπαντής, Ζαγιάκου, Αλαγκιοζίδης,Βιζυηνός.

Βιζυηνός Β., Παυλίδης Στ., Λάσκαρης Στ, Λάσκαρης Ερρ., Χαλάτσης

Διαιτητές : Πουλικίδης, Αλβανίδης, Τοπούζογλου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *