ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ – ΑΕ ΚΥΡΓΙΩΝ 1-1 Τους κατέβαλε το άγχος της πρεμιέρας

Το ρεπορτάζ του αγώνα σας το προσφέρει:

Στο ντέρμπι της πρώτης αγωνιστικής η Δόξα Πετρούσας φιλοξένησε την Α.Ε. Κυργίων, στο παιχνίδι που ξεχώριζε από το πρόγραμμα της πρεμιέρας.

Δόξα Πετρούσας

Αναγνωριστικά τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης με καλή κυκλοφορία της μπάλας και από τις δύο ομάδες με την ομάδα του Γιώργου Λάλα να έχει την πρώτη καλή ευκαιρία στο 6’, όταν Γαλάζιος θα πιάσει την κεφαλιά μετά από σέντρα του Μαυροβασίλη με την μπάλα να περνάει άουτ.

Στο 17’ σουτ του Προκοπίου με την μπάλα να παιρνάει ελάχιστα άουτ, από εκεί και πέρα οι δυο ομάδες προσπάθησαν να παίξουν επιθετικό ποδόσφαιρο, αλλά ταυτόχρονα έδωσαν μεγάλη βάση στην αμυντική τους λειτουργία.

Στο 42’ η Α.Ε. Κυργίων είχε την μεγαλύτερη φάση στο πρώτο ημίχρονο όταν ο Προκοπίου έκανε το σουτ ο Ιακωβίδης απέκρουσε με την μπάλα να βρίσκει και στο δοκάρι, στην συνέχεια η μπάλα θα φτάσει στον Μαντά που θα κάνει το σουτ, με τον Ιακωβίδη να διώχνει σε κόρνερ, με το 0-0 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη η Πετρούσα μπήκε καλύτερα και είχε την πρώτη καλή στιγμή στο 48’ όταν ο Ξενίδης από αριστερά έβγαλε την σέντρα με τον Γάϊδα να μην προλαβαίνει να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα με το 0-0 να παραμένει.

Στο 58’ νέα σέντρα του Ξενίδη θα πεταχτεί ο Στόϊκου Γ. και να ανοίξει το σκορ για την Πετρούσα κάνοντας το 1-0.  

Στο 65’ ο Καλέργης θα κάνει το σουτ με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.

Στο 67’ ωραία ενέργεια του Γαλάζιου, διαγώνιο σουτ από τον μπακ- χαφ της Α.Ε. Κυργίων, θα κερδίσει τον Ιακωβίδη κάνοντας το 1-1. 

Στο 79’ σουτ του Μαυροβασίλη θα αποκρούσει ο Ιακωβίδης.

Στα τελευταία 5’ λεπτά της αναμέτρησης η Πετρούσα είχε δύο καλές ευκαιρίες να πάρει την νίκη με τον Παλληκάρη και τον Γάϊδα με το 1-1 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Άπο την Πετρούσα ξεχώρησαν οι: Γάϊδας, Ιακωβίδης και Στόϊκου Γ., ενώ για την ομάδα των Κυργίων Τρελόπουλος και Γαλάζιος.

Το φίλμ του αγώνα :

9’ Σέντρα του Μαυροβασίλη κεφαλιά του Γαλάζιους άουτ

17’ Σουτ του Μαυροβασίλη άουτ

42’ Σουτ Προκοπίου δοκάρι, στην επαναφορά Μαντάς άουτ

48’ Σέντρα του Ξενίδη δεν προλάβει ο Γάϊδας

58’ Σέντρα του Ξενίδη, Στόϊκου 1-0

65’ Σουτ του Καλέργη η μπάλα άουτ

67’ Διαγώνιο σουτ του Γαλάζιου η μπάλα στα δίχτυα 1-1

79’ Σουτ του Μαυροβασίλη, θα αποκρούσει ο Ιακωβίδης

86’ Κεφαλιά του Παλληκάρη η μπάλα άουτ

91’ Χαμένη ευκαιρία με τον Γαϊδα

Καλή η διαιτησία του Γιώργου Πουλικίδη και των βοηθών του Παρασκευούδη και Αλμανίδη.

Δόξα Πετρούσας (Δημήτρης Κυριακίδης) : Ιακωβίδης, Ξενίδης, Κύρτσης, Στόϊκου Γ., Παλληκάρης, Αυγητίδης, Καλλέργης, Στόϊκου Μ., Γεωργιάδης Γ., Γάϊδας, Δροσίδης.

Α.Ε. Κυργίων (Γιώργος Λάλας): Σαμολαδάς, Τσοχαταρίδης, Μίτρε, Νικολαϊδης, Χατζηκούρτης, Τρελόπουλος, Γαλάζιος, Μαυροβασίλης, Δημητριάδης, Προκοπίου, Μαντάς.

Γράφει :

Δημήτρης Μπουτζέκης

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες απο την αναμέτρηση:

*Προσοχή η αναδημοσίευση των φωτογραφιών θα γίνεται αποκλειστικά με το λογότυπο της Dramasport σε όποια άλλη περίπτωση επικοινωνήστε με τον διαχειριστή…

Δημήτρης Μπουτζεκης

Ο Δημήτρης Μπουτζέκης είναι ο ιδρυτής αυτής της ιδέας που ονομάζεται Dramasport. Έχει πάθος για τον Δραμινό Αθλητισμό, όπως όλοι άλλωστε στην ομάδα μας, και πολύ όρεξη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *