ΔΟΞΑ ΑΝΤ.ΚΑΣΤΡΙΝΟΣ – ΑΚΡΙΤΑΣ Κ.ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ:Νίκη με ανατροπή για τον Καστρινό

Ένα όμορφο παιχνίδι έγινε στο Φωτολίβος εκεί που ο Καστρινός φιλοξένησε το Νευροκόπι. Η ομάδα για μια ακόμα αγωνιστική έπαιξε όμορφο ποδόσφαιρο είχε ευκαιρίες, όμως δεν κατάφερε να πάρει κάποιον βαθμό, αφήνοντας όμως υποσχέσεις για το μέλλον.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ακρίτας μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και είχε τις πρώτες του καλές ευκαιρίες με Αμπατζίδη, Μαυρόπουλο και Τσακίρη που πέρασαν ανεκμετάλλευτες. Καλύτεροι οι φιλοξενούμενη σε όλο το πρώτο ημίχρονο και δίκαια άνοιξαν το σκορ με τον Αμπατζίδη στο 34’ κάνοντας το 0-1.

Στην συνέχεια ο Ακρίτας είχε άλλες δύο καλές ευκαιρίες να διπλασιάζει τα τέρμα του πριν βγει το ημίχρονο με Μουζενίτοβ και Μαυρόπουλο, με τα 0-1 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη ο Καστρινός ανέβασε απόδοση και κατάφερε στην πρώτη του φάση να ισοφαρίσει το παιχνίδι με τον Μουρατίδη Α. σε 1-1. Το Νεύροκοπι συνέχιζε να πατάει καλύτερα στο παιχνίδι, όμως ο Καστρινός κατάφερε και πέτυχε και δεύτερο τέρμα αυτή την φορά με πέναλτι του Μελικίδη κάνοντας το 2-1.

Στην συνέχεια ο Καστρινός θα μείνει με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Ιωαννίδη. Το Νευροκόπι  προσπάθησε να βρει το γκολ της ισοφάρισης και να εκμεταλλευτεί την αριθμητική υπεροχή, αλλα σε μια ανυποψίαστη φάση στο 90’ ο Μουρατίδης Γ. θα σκοράρει κάνοντας το τελικό 3-1.

Από τον Καστρινό ξεχώρισαν οι:  Χιτζίδης, Χατζηπαπαθεοδωρίδης, Μουρατίδης Αλεξ., Καραγιαννιδης Κ., ενώ από το Νευροκόπι ξεχώρισαν οι: Τσακίρης, Τολμαιδης,Αμπατζιδης, Σωτηρόπουλος και Μαυρόπουλος Ιούλιος.

Καστρινός : Μπεζιρτζής, Αλμανίδης, Μπερμπερίδης, Χατζηπαπαθεοδωρίδης, Ιωαννίδης, Μελικίδης, Μουρατίδης Αλέξ., Καραγιαννίδης, Βασιλειάδης Φ.(Αλμανίδης Στ.),Κυριαζής(65’ Μουρατίδης), Χιτζίδης Αλ. 

Νευροκόπι(Στράτος Κονταξής):Μιχαηλίδης Π., Κάσσος, Τολμαϊδης, Μαυρόπουλος Δημήτρης, Τσενεκλίδης, Σωτηρόπουλος, Αμπατζίδης(65’ Κεσόπουλος), Μπάτσιος, Μαυρόπουλος Ιούλιος, Μουζενίτοφ Η., Τσακίρης.

Διαιτητές : Ραβίκαλης, Τζιερτζίδης, Οικονομίδης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *