Άρης  Φωτολίβους – Πανδραμαϊκός 0-2: Ανώτεροι οι φιλοξενούμενοι πήραν την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα

Την νίκη με 0-2 πήρε ο Πανδραμαϊκός στο Φωτολίβος αφού κατάφερε και κέρδισε χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία την τοπική ομάδα. Ο Πανδραμαϊκός είχε τις ευκαιρίες στο παιχνίδι, όμως αν η ομάδα του Γιάννη Ιωαννίδη ήταν πιο αποτελεσματική και δεν έπεφτε πάνω στον Χαραλαμπίδη που ήταν σε καλή μέρα ίσως έπαιρνε έστω τον βαθμό της ισοπαλίας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Πανδραμαϊκός μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και έχασε σπουδαίες ευκαιρίες με τους Κωνσταντινίδη, Γουνατίδη και Χατζηκυριάκου. Μετά το πρώτο εικοσάλεπτο οι  γηπεδούχοι ανέβασαν απόδοση και απείλησαν με τους Δεληγιώρογλου και Ιωαννίδη.

Μεγάλη ευκαιρία για τον Πανδραμαϊκό στο 27’ όταν οι φιλοξενούμενοι συνδυάστηκαν ωραία η μπάλα έφτασε στον Γουνατίδη που βγήκε τετ α τετ με τον Τερματοφύλακα με τον Δεληγιώρογλου να αποκρούει.

Στο 28’ νέα ευκαιρία για τον Πανδραμαϊκο πάλι με τον Γουνατίδη με τον πορτιέρο του Άρη να μαζεύει την μπάλα.

Στο 30’ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε πέσιμο του Ευσταθιάδη με τον διαιτητή να δείχνει να  συνεχιστεί το παιχνίδι.

Στο 32’ ο Πανδραμαϊκός θα ανοίξει το σκορ όταν ο Χατζηκυριάκου θα κάνει μια ωραία κούρσα από αριστερά θα παίξει τον Γουνατίδη και αυτός θα ανοίξει το σκορ.

Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι είχαν 3 καλές στιγμές χωρίς να απειλήσουν ιδιαίτερα τον Δεληγιώρογλου, με το 0-1 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη το Φωτολίβος μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και στο 49’ ο Ευσταθιάδης θα κάνει το κόρνερ ο Γεωργιάδης θα πιάσει την κεφαλιά και ο Χαραλαμπίδης θα αποκρούσει θεαματικά σε κόρνερ κάνοντας την απόκρουση του αγώνα διατηρώντας το 0-1 για την ομάδα του.

Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν απόδοση και απείλησαν με τους Μουρατίδη, Αχαλινόπουλο και Χατζηκυριάκου. Για να φτάσουμε 75’ όταν ο Άρης θα ζητήσει χέρι σε απομάκρυνση αμυντικού με τον διαιτητή να δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Στο 77’ μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Φωτολίβους η μπάλα θα φτάσει στον Μπαμπαλή που με προβολή θα κάνει το 0-2.

Στο 82’ οι δύο ομάδες θα μείνουν με 10 παίκτες όταν άναψαν τα αίματα με τον διαιτητή κ. Καλοσίδη να αποβάλει από το παιχνίδι τον Αχαλινόπουλο και τον Ρουμελιώτη με το 0-2 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Από τον Άρη Φωτολίβους ξεχώρισαν οι: Ευσταθιάδης, Ρουμελιώτης και Ιορδανίδης, ενώ για τον Πανδραμαϊκό Μπαμπαλής, Αχαλινόπουλος και Χατζηκυριάκου.

Άρης Φωτολίβους(Ιωαννίδης Γιάννης): Δεληγιώρογλου Ι., Κοντογιάννης (40’ Μουδάκης), Καράνταης(79’ Αλμίδης), Κανταρτζής, Δεληγιώρογλου, Γεωργιάδης Ν., Ιορδανίδης(40’ Στοϊμενίδης), Γεωργιάδης(72’ Σεραφειμίδης), Ιωαννίδης, Ευσταθιάδης(79’ Παπαδόπουλο), Ρουμελιώτης.

Πανδραμαϊκός(Γιώργος Λάλας): Χαραλαμπίδης, Ζυρινίδης, Μπαμπαλής, Καρασαββίδης, Κωνσταντινίδης(55’ Μουρατίδης), Πετρίδης, Χατζηκυριάκου(90’Βογιατζής), Παπαδόπουλος, Τσακίρης, Αχαλινόπουλος, Γουνατίδης(65’ Περσιανλής).

Διαιτητές: Καλοσίδης, Θεοδωρίδης, Τοπούζογλου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *