Α.Ε. Αμπελοκήπων – ΠΑΟΠ Νέας Αμισού 1-1: Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις σε ισορροπημένο παιχνίδι

Τον αγώνα παρακολούθησε και σχολιάζει ο ΔΗΜ. ΑΔΑΚΤΥΛΟΣ

Απόλυτη ισορροπία και ισοπαλία 1-1 στο ντέρμπι της αγωνιστικής στο γήπεδο Κραχτίδη μεταξύ των ομάδων Α.Ε. Αμπελοκήπων και ΠΑΟΠ Νέας Αμισού.

Δύο ομάδες με πολύ ποιότητα και υψηλούς στόχους φέτος στο πρωτάθλημα σε παιχνίδι που ουσιαστικά αλληλοεξουδετερώθηκαν και στο τέλος φτάσαμε σε μια δίκαιη ισοπαλία γιατί πραγματικά θα ήταν άδικο κάποιος από τους δύο να φύγει ηττημένος από το γήπεδο.

Το φιλμ του αγώνα

Παρά την αφόρητη ζέστη που επικρατούσε από το ξεκίνημα του ματς οι δύο ομάδες μπήκαν με πολύ ενέργεια στο παιχνίδι τους και μόλις στο 6’ από ατομική προσπάθεια του καλύτερου σε απόδοση παίκτη των φιλοξενούμενων Αμανατίδη δόθηκε πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Τσιμισκίδης γράφοντας το 0-1.

Η χαρά των φιλοξενούμενων κράτησε μόλις για ένα λεπτό μια και ο κορυφαίος σε απόδοση των Αμπελοκήπων Σταύρος Μίτρε με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή στο δοκάρι και στα δίχτυα έγραψε το 1-1.

Από εκεί και πέρα οι δύο ομάδες είχαν κάποια καλά ξεσπάσματα στο παιχνίδι μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους, την καλύτερη ευκαιρία όμως την είχαν οι Αμπελόκηποι σε γύρισμα του Τέλο με τον Μπάμπη Καραγκιοζίδη από ευνοϊκή θέση να κάνει το πλασέ ελάχιστα άουτ.

Απόλυτη ισορροπία και στο β’ μέρος ακόμη και στις σημαντικές ευκαιρίες.

Στο 79’ από εκτέλεση φάουλ του Πούλα κεφαλιά του Περικλή Φερσιζίδη στην αγκαλιά του Μπόσκου και τρία λεπτά μεγάλη διπλή ευκαιρία για τους Αμπελόκηπους με τον Άλλα να κάνει σουτ από κοντά που διώχνει σωτήρια ο Γιασγκουλίδης και στην συνέχεια της φάσης νέο σουτ του Καραγκιοζίδη κόβει προ της εστίας ο Δημήτρης Μπιαζάκης.

Το ματς ολοκληρώθηκε με κλασσική ευκαιρία για τη Νέα Αμισό με τον Αμανατίδη να βγάζει με κάθετη πάσα τέτατετ αλλά λίγο πλάγια τον Πούλα που έκανε το σουτ αλλά σωτήρια επενέβη ο Μπόσκος και έκοψε την πορεία της μπάλας.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Γκαϊτατζής Δημήτρης με βοηθούς Παυλίδη Σταύρο και Παρασκεούδη Αλέκο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Α.Ε. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ(Ντίνος Τενξίζογλου):

Μπόσκος, Τσάννης, Κυσσίδης Κώστας, Βασιλειάδης, Τσερκέζος(46’ Άλλα), Κυσσίδης Θανάσης(83’ Λαζαρίδης), Τέλο(72’ Χριστοφορίδης), Μήτρε, Θεοδωρίδης(93’ Καραγιαννίδης), Καραγκιοζίδης, Λουκοβίτης.

ΠΑΟΠ ΝΕΑΣ ΑΜΙΣΟΥ(Γιώργος Πολυχρονίδης):

Γιασγκουλίδης, Κερεμίδης(65’ Σουμπάκης), Ιωσηφίδης, Λουκίδης(46’ Φερσιζίδης), Βραμέντζαλης, Βασιλειάδης Παύλος(59’ Χρυσοχοϊδης), Αμανατίδης, Λυκίδης(65’ Μπιαζάκης Αχιλλέας), Τσιμισκίδης(81’ Μπιαζάκης Δημήτρης), Πούλας, Αμαραντίδης.

Δ. ΑΔ.

One thought on “Α.Ε. Αμπελοκήπων – ΠΑΟΠ Νέας Αμισού 1-1: Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις σε ισορροπημένο παιχνίδι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *