Μέγας Αλέξανδρος Αγίου Αθανασίου – Άρης Καλαμώνα 6-0: Διπλασίασε τις νίκες του και έμεινε στην κορυφή

Δεύτερη νίκη σε δύο αγώνες για τον φιλόδοξο φέτος Μέγα Αλέξανδρο Αγίου Αθανασίου με το ευρύ 6-0 απέναντι στη νεανική ομάδα του Άρη Καλαμώνα που είχε καλή παρουσία στο ματς και η έκταση του σκορ σίγουρα τους αδικεί βάση της εικόνας που είχαν στο ματς.

Μάλιστα με το σκορ στο 0-0 οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο κλασσικές ευκαιρίες να προηγηθούν στο σκορ με τον σέντερ φορ Κυριακίδη αλλά και στις δύο περιπτώσεις δήλωσε παρόν ο φορμαρισμένος τερματοφύλακας των γηπεδούχων Λαμπρινουδάκης.

Για τον Μέγα όλα έγιναν πιο εύκολα στο 30’ με τον Στεργιανό με διπλή προσπάθεια με κεφαλιά να ανοίγει το σκορ και φυσικά όλα ακόμη πιο εύκολα με τον Φόρη Παναγιώτου να φεύγει στην πλάτη της άμυνας και με πλασέ να γράφει το 2-0.

Στο 65’ και πάλι ο Παναγιώτου τσίμπησε την μπάλα μπήκε μέσα στην περιοχή και έκανε το 3-0 και 4 λεπτά μετά οι γηπεδούχοι σε προσπάθεια του Κοντρόπουλου και χέρι αμυντικού κέρδισαν πέναλτι που εκτέλεσε ο Παπαζώτος κάνοντας το 4-0.

Στο φινάλε του ματς είχαμε άλλα δύο τέρματα, στο 80’ από τον γεννημένο του 2009 Γιάννη Συγγιρίδη με πλασέ μέσα από την περιοχή μετά από πάσα του Παπαζώτου και το τελικό 6-0 έγραψε ο Κοντρόπουλος στο 88’ με ωραία επέλαση από τα δεξιά και πλασέ.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Θόδωρος Μαμσάκος με βοηθούς Βασίλη Σκριτζόβαλη και Σταματία Γκαϊτατζή.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ(Μπάμπης Ζεκερίδης):

Λαμπρινουδάκης, Παναγιώτου(75’ Συγγιρίδης), Σκάρογλου(64’ Κοντρόπουλος), Καραγιαννίδης, Παπακωνσταντίνου(75’ Κλώτσικας), Στεργιανός, Τουμαντζίδης Δημήτρης, Περπερίδης(75’ Παρασκευαϊδης), Μπαστούνης(52’ Βασιλακάκης), Παπαζώτος, Τσαγκαλίδης.

ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΩΝΑ(Θεοδόσης Ταβλαρίδης):

Νάννος, Γεωργιάδης Μ., Μιχαηλίδης(64’ Σίντος), Σταυρόπουλος, Κοτζαμάνης, Χατζηγεωργιάδης, Γεωργιάδης Χ., Μουρατίδης, Κυριακίδης(75’ Νοάρδος), Ελευθεριάδης(75’ Συλλογίδης), Πουλιούδης(46’ Μητρούσης).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *