Άρης Μικροχωρίου – Δόξα Βώλακα 0-3: Ανώτερος ο Βώλακας κέρδισε δίκαια  και συνεχίζει να κυνηγά την κορυφή

Μια ακόμη νίκη στο ενεργητικό της πρόσθεσε η πρωταθλήτρια ομάδα του Βώλακα κερδίζοντας με σκορ 3-0 εκτός έδρας στη δύσκολη έδρα του Άρη Μικροχωρίου που καίγονταν για βαθμούς στη μάχη που κάνει για την παραμονή του.

Σταθερά στη 2η θέση και στο κυνήγι της κορυφής ο Βώλακας με 51 βαθμούς, στην 10η θέση το Μικροχώρι με 21 βαθμούς.

Το φιλμ του αγώνα

Μέτριο ποιοτικά το πρώτο μέρος με τον Βώλακα να έχει  την κατοχή της μπάλας και τους γηπεδούχους να μη δίνουν χώρους και να προσεγγίζουν σωστά μεσοαμυντικά το παιχνίδι.

Στο 26’ όμως άλλαξαν οι ισορροπίες στο ματς με τον Ντίνο Δράμπαλη να κάνει ένα σουτ έξω από την περιοχή η μπάλα να σκάει στο έδαφος και να αλλάζει πορεία για το 0-1.

Ουσιαστικά όλα κρίθηκαν στο 58’ με τον Γιάννη Σίγγο να κερδίζει πέναλτι και τον Ντίνο Δράμπαλη να διαμορφώνει το 0-2.

Το τελικό 0-3 έγινε στο 72’ με τον Βώλακα να πιέζει ψηλά, τον Μουζενίτοβ να κλέβει την μπάλα και με ψηλοκρεμαστό σουτ να γράφει το 0-3.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Άνθιμος Καλοσίδης με βοηθούς Δήμητρα Κοτανίδου και Παναγιώτη Κουβαλάκη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΡΗΣ ΜΙΚΡΟΧΩΡΙΟΥ(Μπάμπης Μύγας):

Τότκας, Αποστολίδης(64’ Μπουμπέκης), Γκαμότσος, Πεντεζίδης, Καζάκης(60’ Ζήσης), Αυγητίδης(64’ Κουμπρόγλου), Δαφνάκης, Τόπι, Κοκοτσάκης Μανώλης(46’ Τουμαντζίδης Ανέστης), Γεωργηεφένδης, Μπραζιώτης(54’ Κοσκερίδης).

ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ(Μπάμπης Καζεπίδης):

Παγκάκης, Στάικος Θανάσης, Καρπιτσάρης, Μποσκοψίου, Τσενεκλίδης(74’ Κασσός), Βασιλειάδης, Σίγγος(83’ Παπαδημητρίου), Δράμπαλης Ντίνος, Μουζενίτοβ(84’ Σταμπουλής Δημήτρης), Σταμπουλής Ηλίας, Σέγκος(70’ Μαρκόπουλος).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *