Άρης Φωτολίβους – ΠΑΟΠ Νέας Αμισού 0-4: Ξέσπασε στο β’ μέρος και κρατάει σταθερά την πρωτιά

Σταθερά στην κορυφή της βαθμολογίας τρεις στροφές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος ο ΠΑΟΠ Νέας Αμισού κέρδισε δίκαια και άνετα με 4-0 στη δύσκολη έδρα του Άρη Φωτολίβους που μάχεται για την παραμονή του στην κατηγορία.

Στους 53 βαθμούς ο ΠΑΟΠ πλέον στην κορυφή, παρέμεινε στην 11η θέση το Φωτολίβος με 19 βαθμούς.

Το φιλμ του αγώνα

Όπως ήταν αναμενόμενο οι γηπεδούχοι προσέγγισαν με αμυντική τακτική το παιχνίδι, με τους φιλοξενούμενους να έχουν την κατοχή μπάλας και αρκετές σημαντικές ευκαιρίες με Βακιρτζή, Αμανατίδη και Τσιμισκίδη χωρίς όμως να καταφέρουν να ανοίξουν το σκορ.

Το πολύ γρήγορο γκολ στο ξεκίνημα του β’ μέρους στο 47’ με τον Βακιρτζή άλλαξε τις ισορροπίες στο ματς.

Ο παίκτης του ΠΑΟΠ πήρε μια επαναφορά και με ωραίο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής άνοιξε το σκορ, για να απλοποιηθεί η κατάσταση στο 55’ με κοντινό πλασέ του Αμανατίδη μετά από προσπάθεια του Τσιμισκίδη και πάσα του Πούλα.

Στο 73’ είχαμε το πιο όμορφο γκολ του ματς, με τον Τσιμισκίδη να παίρνει πάσα από τον Ιωσηφίδη και με καταπληκτικό σουτ στο απέναντι γάμα της εστίας να γράφει το 0-3.

Το τελικό 0-4 διαμορφώθηκε στο 83’ με τον Παντελή Γρηγοριάδη να κόβει την μπάλα στον Μασκαλίδη που με πλασέ στην κίνηση έκανε το 0-4.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Νίκος Παρασκευούδης με βοηθούς Μπουλής Αναστάσιος και Αλβανίδης Χαράλαμπος.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΡΗΣ ΦΩΤΟΛΙΒΟΥΣ(Στράτος Κονταξής):

Δικταπανίδης Ανέστης, Χατζηπουργάνης, Στοϊμενίδης, Μουλαδάκης, Κανταρτζής, Γεωργιάδης Δημήτρης, Χαρέμι(76’ Καράνταης), Γεωργιάδης Νίκος, Ρουμελιώτης, Ευσταθιάδης, Ιορδανίδης.

ΠΑΟΠ ΝΕΑΣ ΑΜΙΣΟΥ(Γιώργος Πολυχρονίδης):

Θεοδοσιάδης, Κερεμίδης, Ιωσηφίδης, Τζάρτζαλος, Φερσιζίδης, Πούλας, Αμανατίδης(76’ Γρηγοριάδης Παντελής), Προβατίδης(76’ Μπιαζάκης Δημήτρης), Τσιμισκίδης(81’ Μασκαλίδης), Βακιρτζής(81’ Μπιαζάκης Αχιλλέας), Σουμπάκης(46’ Αμαραντίδης).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *