Στην τελική ευθείας 6 στροφές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας: Άγιος Αθανάσιος – Προσοτσάνη, Νέα Αμισός – Πετρούσα και Φωτολίβος – Βώλακας στη μάχη του τίτλου

Με την 21η αγωνιστική συνεχίζεται αύριο Σάββατο, ΠΡΟΣΟΧΗ με αλλαγή ώρας πλέον στις 16:00 μ.μ. πλέον το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας του νομού μας.

Όσο πλησιάζουμε προς το φινάλε της αγωνιστικής περιόδου η αγωνία στο κατακόρυφο τόσο για την μάχη του πρωταθλητή, όσο και για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Πάμε να δούμε 6 στροφές πριν το τέλος τα παιχνίδια και την πορεία των ομάδων μέχρι τώρα:

ΠΑΟΠ ΝΕΑΣ ΑΜΙΣΟΥ – ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ

Μπαίνει ως πρωτοπόρος πλέον η Νέα Αμισός στην τελική 6αδα αγώνων μετά το σπουδαίο διπλό που πέτυχε επί του Πανδραμαϊκού εκτός έδρας με σκορ 2-1.

Υποδέχεται την πάντα υπολογίσιμη Πετρούσα που σε όποια κατάσταση και αν βρίσκεται παραμένει μια βαριά φανέλα που κυρίως στα παιχνίδια με τους πρώτους της βαθμολογίας πάντα είναι ανταγωνιστική.

Φαβορί σίγουρα οι γηπεδούχοι που είναι στην 1η θέση με 44 βαθμούς έχοντας 14 νίκες, 2 ισοπαλίες και 4 ήττες με 52-19 τέρματα και φυσικά την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα.

Η Πετρούσα στην 9η θέση με 25 βαθμούς έχοντας 6 νίκες, 7 ισοπαλίες και 7 ήττες με 30-30 τέρματα.

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ – ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ Γ.Σ.

Σπουδαίο ματς στον Άγιο Αθανάσιο με τους γηπεδούχους να είναι ένα βαθμό μόλις πίσω από την πρωτοπόρο Νέα Αμισό και τους φιλοξενούμενους στο -6 από την κορυφή να παίζουν ένα από τα τελευταία τους χαρτιά για να διατηρήσουν τις όποιες ελπίδες έχουν για τον τίτλο.

Στη 3η θέση με 43 βαθμούς ο Μέγας έχοντας 13 νίκες, 4 ισοπαλίες και 3 ήττες με 36-13 τέρματα και την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα, στην 5η θέση η φιναλίστ του κυπέλλου Προσοτσάνη(διεκδικεί και το κύπελλο) με 38 βαθμούς έχοντας 12 νίκες, 2 ισοπαλίες και 6 ήττες με 35-23 τέρματα.

ΑΡΗΣ ΦΩΤΟΛΙΒΟΥΣ – ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ

Πολύ δύσκολη έξοδο έχει η 3η της βαθμολογίας Δόξα Βώλακα στον Άρη Φωτολίβους που ψάχνει παντού βαθμούς μια και έχει μπλέξει για τα καλά σε περιπέτειες.

Πολύ σημαντικό το παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, σίγουρα φαβορί οι πρωταθλητές που έχουν υψηλούς στόχους και φυσικά καλύτερη ομάδα.

Ο Άρης Φωτολίβους πλέον στην 11η θέση με 19 βαθμούς έχοντας 5 νίκες, 4 ισοπαλίες και 11 ήττες με 28-42 τέρματα και ο Βώλακας στη 3η θέση με 42 βαθμούς έχοντας 13 νίκες, 3 ισοπαλίες και 4 ήττες με 37-14 τέρματα.

Α.Ε. ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ – ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΩΝΑ

Αναμφίβολα το πιο εύκολο έργο από τις ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο τον έχει η Α.Ε. Καλαμπακίου που υποδέχεται τον Άρη Καλαμώνα.

Αδιαφιλονίκητο φαβορί οι γηπεδούχοι που είναι μόλις στο -4 από την κορυφή με 40 βαθμούς έχοντας 12 νίκες, 4 ισοπαλίες και 4 ήττες με 48-18 τέρματα, απέναντι στη νεανική αλλά ήδη υποβιβασμένη ομάδα του Καλαμώνα που είναι ουραγός με μόλις 4 βαθμούς, 1 νίκη, 1 ισοπαλία και 18 ήττες με 23-82 τέρματα και την χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα.

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ – ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟΣ Α.Ο.

Παιχνίδι με μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον το συγκεκριμένο με τους γηπεδούχους σε πολύ καλό φεγγάρι να έχουν 3 συνεχόμενες νίκες και να επιζητούν μια ακόμη που μπορεί να τους φέρει σε συνάρτηση με τα υπόλοιπα αποτελέσματα σε καλύτερη βαθμολογική θέση.

Ο Πανδραμαϊκός θέλει να συνεχίσει την πολύ καλή του πορεία στο β’ γύρο και να κλείσει την χρονιά με καλές εμφανίσεις χτίζοντας την ομάδα για τη νέα χρονιά.

Στην 12η θέση ο Μέγας με 18 βαθμούς έχοντας 5 νίκες, 3 ισοπαλίες και 12 ήττες 26-41 τέρματα, στην 6η θέση ο Πανδραμαϊκός με 36 βαθμούς έχοντας 10 νίκες, 6 ισοπαλίες και 4 ήττες με 45-22 τέρματα.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΥ – ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ

Από τα πιο αδιάφορα βαθμολογικά παιχνίδια της αγωνιστικής μια και οι δύο ομάδες έμειναν χωρίς στόχους.

Χωρίς άγχος για την καλή εμφάνιση σε αυτό το ματς για τους γηπεδούχους που υποβιβάζονται στη Β’  κατηγορία και έχουν μέχρι στιγμής μόλις 6 βαθμούς με 2 νίκες και 18 ήττες με 11-60 τέρματα και την χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα, στην 7η θέση ο Ορφέας με 31 βαθμούς έχοντας 10 νίκες, 1 ισοπαλία και 9 ήττες με 27-22 τέρματα.

ΑΡΗΣ ΜΙΚΡΟΧΩΡΙΟΥ – Α.Ε. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

Από τις πιο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις στο πρόγραμμα με τις δύο ομάδες να παίζουν καλό ποδόσφαιρο αυτή την περίοδο λίγο πριν το φινάλε της σαιζόν.

Αυτή που καίγεται περισσότερο για το αποτέλεσμα είναι η γηπεδούχος ομάδα που με 21 βαθμούς είναι στη 10η θέση και κάθε άλλο παρά ασφάλεια νιώθει για την παραμονή της έχοντας 6 νίκες, 3 ισοπαλίες και 11 ήττες με 26-48 τέρματα, ενώ από την άλλη μεριά οι Αμπελόκηποι είναι στην 8η θέση με 29 βαθμούς έχοντας 7 νίκες, 8 ισοπαλίες και 5 ήττες με 33-23 τέρματα.

ΔΗΜ. ΑΔΑΚΤΥΛΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *