Προσοτσάνη Γ.Σ. – Μέγας Αλέξανδρος Αγίου Αθανασίου 1-0: Αμφίρροπο παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες

Την 2η συνεχόμενη νίκη της και 3η στο πρωτάθλημα πέτυχε η Προσοτσάνη κερδίζοντας με σκορ 1-0 στο γήπεδο της τον πρωτοπόρο πριν απ’ αυτό το παιχνίδι Μέγα Αλέξανδρο Αγίου Αθανασίου.

Στους 9 βαθμούς πλέον η Προσοτσάνη με 3 νίκες και 5 ήττες σε 8 αγώνες, στην 4η θέση υποχώρησε ο Μέγας με 5 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες.

Το φιλμ του αγώνα

Στο αγωνιστικό μέρος είχαμε ένα ισορροπημένο πρώτο μέρος, με την μεγαλύτερη ευκαιρία όμως να ανήκει στους φιλοξενούμενους με τον πρώην παίκτη της Προσοτσάνης Τσαγκαλίδη να κάνει σουτ από τα πλάγια και δεξιά στο κάθετο δοκάρι.

Η Προσοτσάνη άνοιξε το σκορ στο 65’ όταν μετά από σύγκρουση του Λάμπρου με τον τερματοφύλακα με τους γηπεδούχους να ζητούν πέναλτι, στην εξέλιξη της φάσης σε σέντρα του Καλαϊτζή ο Αβράμης με κοντινή προβολή θα κάνει το 1-0.

Σε αυτό το σημείο οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν ότι έπρεπε να σταματήσει το παιχνίδι με τον Λάμπρου στο έδαφος και να μη συνεχιστεί με αποτέλεσμα μετά να μπει το γκολ που έκρινε και την αναμέτρηση.

Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό στο τελευταίο 20λεπτό με την Προσοτσάνη να έχει στην κόντρα ευκαιρίες και τον Άγιο Αθανάσιο με καλή εμφάνιση να χάνει κλασσικές ευκαιρίες με κυριότερη ένα τέτατετ του Παναγιώτου που απέκρουσε σωτήρια ο Αβραάμ.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Αχθοφορίδης Νίκος με βοηθούς Μπουλή Αναστάσιο και Μαρμαρίδη Αναστάσιο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ Γ.Σ.(Φώτης Χατζηκυριάκου):

Αβραάμ, Τσακμακίδης Άρης(60’ Αβράμης), Καλαϊτζής, Παπαμιχαήλ, Πατένταλης, Πετρίδης, Γεωργιάδης, Ρούσσος(70’ Παυλίδης), Μωϋσίδης(79’ Κουμπάκης), Λάμπρου, Παναγιωτίδης(60’ Παναγιώτου Χ., 79’ Φιλίππου).

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ(Μπάμπης Ζεκερίδης):

Παπαδόπουλος Κ., Παπακωνσταντίνου, Σκάρογλου(51’ Παναγιώτου Φ.), Καραγιαννίδης, Παπαδόπουλος Κ., Τουμαντζίδης Δ., Μπαμπασαλί, Ζεκερίδης(60’ Στεργιανός), Βασιλακάκης(51΄Κοντρόπουλος), Παπαζώτος, Τσαγκαλίδης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *