Άρης Καλαμώνα – Α.Ε. Καλαμπακίου 0-7: Ξέσπασμα των φιλοξενούμενων, με πολλές απουσίες οι γηπεδούχοι λόγω σχολικής εκδρομής

Εύκολο απόγευμα είχε η Α.Ε. Καλαμπακίου κερδίζοντας στη γειτονική αναμέτρηση με σκορ 7-0 εκτός έδρας τη νεανική και με πολλές βασικές απουσίες λόγω σχολικής εκδρομής σε αυτό το ματς ομάδα του Άρη Καλαμώνα.

Το Καλαμπάκι με αυτή τη νίκη έφτασε τους 11 βαθμούς με 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και 3 ήττες, ενώ ο Καλαμώνας έμεινε ουραγός μαζί με Ξηροπόταμο και Καλλίφυτο με 3 βαθμούς και μια νίκη και 7 ήττες σε 8 αγώνες.

Το φιλμ του αγώνα

Το ματς δεν χωράει σε ιδιαίτερη κριτική με το τελικό σκορ να τα λέει όλα.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν νωρίς στο ματς με τον Κώστα Κωνσταντινίδη στο 9’ και διπλασίασαν τα τέρματα τους με σουτ έξω από την περιοχή του Καπτέλι στο 16’.

Το ημίχρονο έληξε 0-3 με τον Κώστα Κωνσταντινίδη στο 40’ να πετυχαίνει το 2ο τέρμα του στο ματς.

Στο 59’  ήταν σειρά του Καρρά με σουτ μέσα από την περιοχή να κάνει το 0-4 και στο 64’ ο Κωνσταντινίδης έκανε χατ – τρικ σκοράροντας από κοντά μετά από απόκρουση του τερματοφύλακα.

Στο 72’ ο Αλμανίδης Στέφανος από δεξιά με σέντρα σουτ έκανε το 0-6 και στο 85’ από γέμισμα του Στρατηγέλη ο νεαρός Γιαννάκης από τις Ακαδημίες της ομάδας στο ντεμπούτο του έκανε το 0-7.

Χειροκρότησε όλο το γήπεδο την ενέργεια του Καρρά

Η κίνηση φερ πλέι όμως της αγωνιστικής έγινε από τον αρχηγό του Καλαμπακίου Καρρά σε γέμισμα στην περιοχή συγκρούστηκαν στον αέρα αμυντικός και τερματοφύλακας του Καλαμώνα και ο νεαρός σε κενή εστία αντί να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα την πέταξε εκτός αγωνιστικού χώρου με τους φιλάθλους και των δύο ομάδων να χειροκροτούν την ενέργεια του. Στο σημείο αυτό τραυματίστηκε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Μωϋσιάδης και μεταφέρθηκε στο νοσσομείο να του ευχηθούμε ταχεία ανάρρωση.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Παρασκευούδης Νίκος με βοηθούς Δημόπουλο Κώστα και Μπαρούμα Κώστα.

Οι  συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΩΝΑ(Θεοδόσης Ταβλαρίδης):

Μωϋσιάδης(55’ λ. τ. Λαπαρίδης), Μητρούσης, Γεωργιάδης, Χρυσόπουλος, Σταυρόπουλος, Μιχαηλίδης, Γεωργιάδης, Συλλογίδης, Κυριακίδης, Νοάρδος, Άντζας.

Α.Ε. ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ(Λάζαρος Μουρατίδης):

Σαββίδης, Αλμανίδης Στέφανος, Διαμαντί(59’ Τζιβανάκης), Ηλιόπουλος(66’ Καρολίδης), Κωνσταντινίδης Κώστας(68’ Γιαννάκης), Δημητριάδης, Καρράς, Μαυροβασίλης(59’ Ντόβας), Καγιάογλου, Καπτέλι, Αγγελόπουλος(66’ Στρατηγέλης).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *