Α.Ε. Καλαμπακίου – Δόξα Βώλακα 0-2: Μεγάλη νίκη σε κλειστό παιχνίδι για τους πρωταθλητές

Με κεκτημένη ταχύτητα από πέρσι η Δόξα Βώλακα έκανε το 2 στα 2 στην Α’ κατηγορία κερδίζοντας 2-0 στο ντέρμπι της αγωνιστικής εκτός έδρας στη δύσκολη έδρα της φιλόδοξης φέτος ομάδα της Α.Ε. Καλαμπακίου.

Ήταν ένα παιχνίδι κλειστό όπως αναμενόταν με πολύ τακτική από τους δύο προπονητές, με λίγες καλές στιγμές μπροστά στις δύο εστίες με τους γηπεδούχους στη μεγαλύτερη ευκαιρία τους στο ματς να έχουν δοκάρι σε στημένη φάση και δυνατό σουτ του Ντόβα.

Η ποιότητα του Βώλακα μέτρησε σε καίρια σημεία του ματς, με τον Νίκο Στάικο στο 65’ με ωραία προσπάθεια και σουτ μέσα από την περιοχή να γράφει το 0-1.

Το τελικό 0-2 διαμορφώθηκε από λάθος γύρισμα στην άμυνα του Καλαμπακίου λίγο πριν το φινάλε του ματς, με τον Αλέξανδρο Άρμεν να κάνει ωραία τρίπλα και αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα έγραψε το τελικό 0-2.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Σάκης Δηλγεράκης με βοηθούς Στέργιο Ανδρέογλου και Μανώλη Παστιάδη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Α.Ε. ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ(Λάζαρος Μουρατίδης):

Κελετζής, Πέτρο(77’ Ηλιόπουλος), Αλμανίδης Στέφανος, Ντόβας, Δεμενελούδης(81’ Τζιβανάκης), Ρεβυθόπουλος(46’ Καρράς), Δημητριάδης, Μαυροβασίλης, Αγγελόπουλος, Καπτέλι, Αλμανίδης Θόδωρος.

ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ(Μπάμπης Καζεπίδης):

Παγκάκης, Κασσός, Καρπιτσάρης, Μποσκοψίου, Παπαδημητρίου Παναγιώτης(50’ Τολμαϊδης), Βασιλειάδης, Σίγγος, Δράμπαλης, Τσαμπάζης(90’ Άρμεν Προκόπης), Σέγκος, Στάικος Νίκος(81’ Άρμεν Αλέξανδρος).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *