Άρης Μικροχωρίου – Ορφέας Χωριστής 3-0: Πανάξια νίκη με πολύ καλή εμφάνιση για τους γηπεδούχους

Πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του Άρη Μικροχωρίου στη μεγάλη κατηγορία και καλύτερος τρόπος να γιορταστεί αυτό το γεγονός με μια σπουδαία εμφάνιση και μεγάλη νίκη δεν υπήρχε.

Λίγοι άλλωστε θα περίμεναν σε αυτό το ματς όχι τόσο την νίκη των γηπεδούχων αλλά κυρίως την έκταση του σκορ με το τελικό 3-0 απέναντι στον ποιοτικό Ορφέα Χωριστής που γνώρισε την 2η ήττα του στο πρωτάθλημα και προβληματίζει στο ξεκίνημα της σαιζόν.

Απόλυτα δίκαιη η νίκη του Μικροχωρίου που φέτος η μεγάλη του δύναμη είναι το μικρό σε διαστάσεις γήπεδο του που σίγουρα οποία ομάδα τον κερδίσει θα πρέπει να ιδρώσει πολύ.

Το σκορ του αγώνα άνοιξε στο 25’ μετά από οργανωμένη επίθεση, η μπάλα έφτασε στο Μάριο Τόπι που με καταπληκτικό πλασέ έκανε το 1-0 και ουσιαστικά οι βάσεις της νίκης μπήκαν με μεγαλύτερη ασφάλεια στο 65’ όταν ο Τόπι έπαιξε το ένα – δύο με τον Δαφνάκη και ο νεαρός με ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-0.

Το κερασάκι στην «τούρτα» στο 89’ με τους παίκτες του Μικροχωρίου να πιέζουν ψηλά, να κλέβουν την μπάλα και ο Βασίλης Μπουμπέκι να γράφει το τελικό 3-0.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Νίκος Παρασκεούδης με βοηθούς Φόφη Νικολαϊδου και Παύλο Μπόιτσιο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΡΗΣ ΜΙΚΡΟΧΩΡΙΟΥ(Γιάννης Ιωαννίδης):

Τότκας, Τυπάδης, Βαβάτσης, Μπραζιώτης, Πεντεζίδης, Ματσίνης(59’ Φωτιάδης), Δαφνάκης(85’ Τσίτσος), Τόπι(85’ Κωνσταντινίδης), Τουμαντζίδης(59’ Μπουμπέκης), Αλεξιάδης, Γεωργιάδης(21’ Κοσκερίδης).

ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ(Ηλίας Παντζαρίδης):

Κιουμουρτζής, Τζιρίτης(78’ Τόσιογλου), Κεσίδης, Παρασχίδης, Μπατάκογλου, Αραμπατζής(86’ Μελισσίδης), Αθανασίου, Κάππας(46’ Ζάχαρης), Δούμπλατζης, Δούμας(86’ Εμμανουηλίδης), Αθανασιάδης(76’ Παπαδόπουλος).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *