Α.Ε. Καλαμπακίου  – Άγιος Αθανάσιος  0-1: Μεγάλο διπλό για τους φιλοξενούμενους που κράτησαν κορυφή και αήττητο

Μια ακόμη νίκη, την 4η σε 5 αγώνες(έχει και μια ισοπαλία) πέτυχε η ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου Αγίου Αθανασίου κερδίζοντας στο γειτονικό ντέρμπι και μάλιστα εκτός έδρας την Α.Ε. Καλαμπακίου.

Στους 13 βαθμούς ο Μέγας που μετά το διπλό στη Χωριστή και την ισοπαλία με τον Πανδραμαϊκό, πέτυχε μια ακόμη πολύ σημαντική νίκη, απέναντι στο Καλαμπάκι που παρότι επέστρεψε στη φυσική του έδρα, μέχρι στιγμής σε 3 αγώνες εντός έδρας μετράει 1 ισοπαλία και 2 ήττες, αντίθετα με τα εκτός έδρας που έχει 2 νίκες σε 2 αγώνες.

Το φιλμ του αγώνα

Στο αγωνιστικό μέρος έγινε ένα κλειστό παιχνίδι λεπτομερειών με το Καλαμπάκι να έχει την κατοχή της μπάλας, αλλά τον Μέγα να είναι πολύ επικίνδυνος στη κόντρα έχοντας στο πρώτο μέρος κλασσική ευκαιρία με σουτ του Παπαζώτου που έδιωξε ο Κελετζής και στην επαναφορά νέο σουτ του Μπαμπασαλί με τον Κελετζή και πάλι να διώχνει σωτήρια και μια ακόμη καλή ευκαιρία σε σουτ του Κοντρόπουλου από πλάγια άουτ.

Το γκολ για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 55’ από ωραία προσωπική ενέργεια του Φόρη Παναγιώτου και ωραίο σουτ από πλάγια στην απέναντι γωνία του τερματοφύλακα.

Το Καλαμπάκι ολοκλήρωσε το ματς με 10 παίκτες μια και στο 88’ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Καπτέλι που διαμαρτυρήθηκε για ένα φάουλ που θεωρεί ότι δεν του δόθηκε και έβρισε τον ρέφερι της αναμέτρησης.

Το Καλαμπάκι στο β’ μέρος είχε την μεγαλύτερη ευκαιρία του σε σέντρα του Θέμη Αγγελόπουλου και προσπάθεια του Τζιβανάκη με πλασέ στην κίνηση στο κάθετο δοκάρι.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Βαγγέλης Χασιώτης με βοηθούς Χαράλαμπο Αχθοφορίδη και Παύλο Μπόιτσιο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Α.Ε. ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ(Μουρατίδης Λάζαρος):

Κελετζής, Πέτρο(82’ Ηλιόπουλος), Διαμαντί, Κλόγκιρι, Ντόβας, Ρεβυθόπουλος(58’ Τζιβανάκης), Δημητριάδης, Μαυροβασίλης, Καγιάογλου, Καπτέλι, Καρράς(46’ Αγγελόπουλος).

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ(Ζεκερίδης Μπάμπης):

Λαμπρινουδάκης, Τσαγκαλίδης, Σκάρογλου, Καραγιαννίδης, Παπακωνσταντίνου(73’ Δημητριάδης), Τουμαντζίδης Δημήτρης, Μπαμπασαλή, Περπερίδης(14’ Παπαδόπουλος), Παναγιώτου Φόρης, Παπαζώτος, Κοντρόπουλος(80’ Βασιλακάκης).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *