Δόξα Πετρούσας – Α.Ε. Αμπελοκήπων 2-2: Με γκολ στις καθυστερήσεις πήραν τον βαθμό οι γηπεδούχοι!!

Ένα από τα πιο αμφίρροπα και ενδιαφέροντα ματς της 5ης αγωνιστικής έγινε στο γήπεδο της Πετρούσας με την τοπική  Δόξα να αναδεικνύεται ισόπαλη 2-2 με την πολύ ποιοτική και φέτος ομάδα της Α.Ε. Αμπελοκήπων.

Ένα αποτέλεσμα που φέρνει τους Αμπελόκηπους στους 11 βαθμούς σε 5 αγώνες διατηρώντας το αήττητο τους με 3 νίκες και 2 ισοπαλίες και την Δόξα Πετρούσας με την 2η φετινή της ισοπαλία στους 8 βαθμούς μια και έχει και 2 νίκες και 1 ήττα μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα.

Το φιλμ του αγώνα

Στο αγωνιστικό μέρος του παιχνιδιού οι Αμπελόκηποι μπήκαν καλύτερα στο πρώτο μισάωρο, κόντρα στη ροή του ματς όμως στο 30’ με απευθείας  εκτέλεση φάουλ του Νίκου Κοκοτσάκη η Πετρούσα προηγήθηκε στο σκορ και πήρε την ψυχολογία του ματς μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους.

Οι Αμπελόκηποι μπήκαν δυνατά και στο δεύτερο μέρος και ευτύχησαν στο 49’ να φτάσουν στην ισοφάριση.

Ο Μίτρε με κάθετη πάσα τροφοδότησε τον Θεοδωρίδη που με ωραίο πλασέ πάνω από τον τερματοφύλακα έκανε το 1-1.

Από εκεί και πέρα οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να είναι καλύτεροι στο ματς, πίεσαν τον αντίπαλο και με πολύ ωραίο μακρινό χαμηλό σουτ του Λουκοβίτη στο 78’ έφτασαν στην ολική ανατροπή του ματς.

Η Πετρούσα έκανε την προσπάθεια της στα τελευταία λεπτά και αφού δεν δέχθηκε το 1-3 στις καλές ευκαιρίες των φιλοξενούμενων σε ανοιχτό γήπεδο, φτάσαμε στο 92’ με τον Γιώργο Γιάντσιο με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή να διαμορφώνει το τελικό 2-2 «κλέβοντας» ουσιαστικά τον βαθμό της ισοπαλίας.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Άνθιμος Καλοσίδης με βοηθούς Αγάπη Γεωργιάδου και Τάσο Μαρμαρίδη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ(Στράτος Κονταξής):

Λαζόγλου, Ξενίδης, Χατζησαββίδης, Γιορδαμλής, Κοκοτσάκης Νίκος, Ντόμπρος, Κατσαβουνίδης(75’ Ουζούνης), Γιάντσιος, Γεωργιάδης, Γάιδας(86’ Τουκμακτσής), Κοκοτσάκης Μανώλης(70’ Καλλέργης).

Α.Ε. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ(Ντίνος Τενξίζογλου):

Κανάκης, Τσάννης, Κυσσίδης Κώστας, Βασιλειάδης, Τσερκέζος, Κυσσίδης Θανάσης(88’ Λαζαρίδης), Τέλο(88’ Παπαδόπουλος), Μίτρε, Λουκοβίτης(83’ Άλλα), Καραγκιοζίδης, Θεοδωρίδης(73’ Βέις).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *