Δόξα Βώλακα – Προσοτσάνη Γ.Σ. 2-1: Σημαντική νίκη με γκολ του συνήθη ύποπτου Μποσκοψίου στις καθυστερήσεις του ματς!!!

Πολύ σημαντική νίκη στη μάχη της  κορυφής σημείωσε η πρωταθλήτρια Δόξα Βώλακα κερδίζοντας με σκορ 2-1 την Προσοτσάνη με γκολ του συνήθη ύποπτου Πέτρου Μποσκοψίου στις καθυστερήσεις του ματς.

Μια νίκη που διατήρησε τους γηπεδούχους σε τροχιά κορυφής με 4 νίκες σε 5 αγώνες και 12 βαθμούς, αντίθετα με την Προσοτσάνη που δεν είναι σε καλό φεγγάρι και για μια ακόμη φορά όπως και με τους Αμπελόκηπους και τη Νέα Αμισό την προηγούμενη αγωνιστική χάνει βαθμό στις καθυστερήσεις και μένει χαμηλά στη βαθμολογία με 3 βαθμούς και μόλις 1 νίκη σε 5 αγώνες.

Το φιλμ του αγώνα

Στο αγωνιστικό μέρος ο Βώλακας είχε την κατοχή της μπάλας στο ξεκίνημα και ευτύχησε στο 29’ σε προσπάθεια του Σέγκου να κερδίσει πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Νίκος Στάικος κάνοντας το 1-0.

Οι γηπεδούχοι είχαν και μια κλασσική ευκαιρία με τομ Τσαμπάζη σε τέτατετ που απέκρουσε ο Αβραάμ.

 Η Προσοτσάνη ανέβασε ρυθμούς στο β’ μέρος και μετά από ωραία προσπάθεια του Χρήστου Παναγιώτου και ανατροπή σύμφωνα με τον ρέφερι από τον Τσενεκλίδη, κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια με το εύστοχα εκτελεσμένο πέναλτι του Καλαϊτζή.

 Οι γηπεδούχοι αγχώθηκαν, η Προσοτσάνη έμπειρη ομάδα έκλεισε καλά τους χώρους και ενώ φαινόταν ότι πάμε για το ισόπαλο 1-1, στο 96’ από εκτέλεση φάουλ του Δράμπαλη ο Πέτρος Μποσκοψίου με γυριστή κεφαλιά όπως πέρσι που είχε χαρίσει το πρωτάθλημα στην ομάδα του με το 0-1 μέσα στην Προσοτσάνη, σκόραρε με τον ίδιο τρόπο για το τελικό 2-1. Σε αυτή την φάση αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Χρήστος Αστερίου για διαμαρτυρία στη βοηθό που έδειξε σέντρα, θεωρώντας ότι η μπάλα δεν πέρασε την γραμμή.

Γενική σύρραξη στο φινάλε του ματς σε παιχνίδι που είχε 13 λεπτά καθυστερήσεων, 13 κίτρινες κάρτες, δύο πέναλτι και την φάση του γκολ στο φινάλε για το αν πέρασε ή όχι η μπάλα την γραμμή.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Σάκης Δηλγεράκης με βοηθούς Φόφη Νικολαϊδου και Βασίλη Σκριτζόβαλη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ(Μπάμπης Καζεπίδης):

Παγκάκης, Κάσσος, Καρπιτσάρης, Μποσκοψίου, Δερμεντζής(56’ Τσενεκλίδης), Τσαμπάζης(57’ Μουζενίτοβ), Σίγγος, Δράμπαλης, Σέγκος, Σταμπουλής(88’ Μαρκόπουλος), Στάικος Νίκος.

ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ Γ.Σ.(Κυριάκος Καρύπης):

Αβράμης, Ματζιάρης(54’ Γεωργιάδης), Καλαϊτζής, Παπαμιχαήλ(46’ Αβράμης), Αστερίου, Παυλίδης(85’ Βοσκοπούλι), Μωϋσίδης, Παναγιωτίδης, Λάμπρου, Τσακμακίδης Κώστας(81’ Φιλίππου), Παναγιώτου Χρήστος(85’ Καλαϊτζίδης).

Φώτο: Γιώργος Μίρκου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *