Γ΄ Εθνική| Αναβολή αγωνιστικής στον 1ο όμιλο, λόγω κρουσμάτων στο Δόξα Δράμας-Παραλίμνιο

Νέα αλλαγή πλάνων στη Γ΄ Εθνική, με βάση τη γενική “ντιρεκτίβα” που καθιερώνει η επιτροπή διοργανώσεων της ΕΠΟ, προκειμένου να διεξάγονται ταυτόχρονα οι τελευταίες αγωνιστικές και να μην υπάρχουν εκκρεμότητες αγώνων.

 Σήμερα ο Απόλλων Παραλιμνίου γνωστοποίησε οτι υπήρξαν 8 κρούσματα κορονοϊού και δεδομένου οτι το όριο είναι 5, μοιραία ήρθε η αναβολή του αυριανού αγώνα στη Δράμα με τη Δόξα, αλλά και συνολικά, συνεπακόλουθα, η δράση στον 1ο όμιλο, για την 21η και προτελευταία αγωνιστική (όπως είχε γίνει πρόσφατα, μετά την αναβολή στο ματς Ορφέα Ξάνθης-Μέγα Αλέξανδρου Ορφανίου, που συμπαρέσυρε σε νέα ημερομηνία και τα άλλα ματς) . 

Ήδη οι ομάδες ενημερώθηκαν από την Ομοσπονδία για την εξέλιξη, με τη συγκεκριμένη αγωνιστική να διεξάγεται μια εβδομάδα μετά, την άλλη Κυριακή 3 Απριλίου και την τελευταία σε δυο Τετάρτες, δηλαδή τρεις μέρες μετά και την άλλη Τετάρτη 6 Απριλίου.

Με την απαραίτητη προϋπόθεση ασφαλώς οτι δε θα υπάρξουν ξανά αναβολές λόγω κρουσμάτων. 

Ακολουθεί η σχετική ενημέρωση του Πανδραμαϊκού για την εξέλιξη και τις νέες ημερομηνίες: 

“Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΠΟ, η 21η αγωνιστική που ήταν προγραμματισμένη για αύριο, θα διεξαχθεί την επόμενη Κυριακή 3-4-2022, λόγω κρουσμάτων Covid. Η 22η αγωνιστική προγραμματίστηκε για την Τετάρτη 6-4-2022”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *