Σημαντική ημερίδα για την βιωσιμότητα και ανάπτυξη του Δραμινού ποδοσφαίρου

Σήμερα στις 17:00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί μια σημαντική ημερίδα για την ανάπτυξη και την βιωσιμότητα του Δραμινού ποδοσφαίρου και του αθλητισμού.

Αυτή η τόσο βαρυσήμαντης σημασίας ημερίδα διοργανώνεται με πρωτοβουλία του Βουλευτή Δράμας Τάσου Νικολαϊδη, ενώ ομιλητές θα είναι οι : Αλεξόπουλος Παναγιώτης Καθηγητής Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, μέλος συμβουλίου διοίκησης και διευθυντής εργαστηρίου isportmanagement, επίσης ομιλητής ια είναι και ο Γκανάτσιος Γεώργιος διευθυντής παιδείας Δήμου Κορδελιου, Μέλος Δ.Σ. επιστημονικής εταιρείας διοίκησης αθλητισμού και αναψυχής.

Σήμερα λοιπόν στις 17:00 στην αίθουσα του επιμελητηρίου Δράμας εκδήλωση με θέμα την βιώσιμη ανάπτυξη του ερασιτεχνικού ποδόσφαιρου με επίκεντρο τη Δράμα.

Το δελτίο τύπου από το γραφείο του Βουλευτή :

Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Βιώσιμη ανάπτυξη ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου με επίκεντρο τη Δράμα» θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 22 Απριλίου 2024, στις 17.00, στο συνεδριακό κέντρο του Επιμελητηρίου Δράμας, μετά από πρωτοβουλία του Βουλευτή Ν. Δράμας και Υπεύθυνου Κοινοβουλευτικού Τομέα Ευθύνης Αθλητισμού ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής κ. Αναστάσιου Νικολαΐδη.

Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι ο κ. Αλεξόπουλος Παναγιώτης, Καθηγητής Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, μέλος του συμβουλίου διοίκησης και διευθυντής εργαστηρίου isportmanagement, με θέμα «Βιώσιμη ανάπτυξη ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου», και ο κ. Γκανάτσιος Γεώργιος, Διευθυντής Παιδείας Δήμου Κορδελιού, μέλος Δ.Σ. της Ελληνικής Επιστημονικής Εταιρείας Διοίκησης Αθλητισμού και Αναψυχής, με θέμα «Ο ρόλος των δήμων στην ανάπτυξη του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στις τοπικές κοινωνίες».

Ο κ. Νικολαΐδης έλαβε την πρωτοβουλία διοργάνωσης της συγκεκριμένης εκδήλωσης, ως Υπεύθυνος του Κοινοβουλευτικού Τομέα Ευθύνης Αθλητισμού του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, θεωρώντας ότι ο ουσιαστικός διάλογος και οι τεκμηριωμένες προτάσεις αποτελούν κρίσιμους συντελεστές για την ανάπτυξη του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και την προαγωγή της βιωσιμότητάς του.

Στην εκδήλωση έχουν κληθεί να παραβρεθούν όλα τα εμπλεκόμενα μέρη με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Δράμας, ενώ είναι ανοιχτή για το κοινό, καθώς ο ερασιτεχνικός αθλητισμός κατέχει εξέχουσα θέση στον κοινωνικό ιστό, ενισχύοντας την κοινωνική συνοχή και παρέχοντας ευκαιρίες για άσκηση και διασκέδαση σε ανθρώπους κάθε ηλικίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *