Καλύτερη 11αδα της 21ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣ Δράμας

Αρκετές αμφίρροπες αναμετρήσεις και αρκετοί οι ποδοσφαιριστές που διακρίθηκαν στο πέρας της 21ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣ Δράμας.

Πάμε να δούμε αναλυτικά πάντα τέτοια ώρα τις πρώτες πρωϊνές ώρες της Κυριακής και έχοντας παρακολουθήσει μέσα από το μοντάζ τα στιγμιότυπα των αναμετρήσεων και πάντα με την σύμφωνη γνώμη των συνεργατών μας να δούμε αυτούς που ξεχώρισαν με την απόδοση τους.

1: ΔΕΛΗΓΙΩΡΟΓΛΟΥ(Μακεδονικός Αλιστράτης): Μετά από ένα πρώτο μέρος που δεν πιέστηκε ιδιαίτερα, στο β’ μέρος με καταπληκτικές επεμβάσεις σε δύο τέτατετ με τον Αμανατίδη και μια φορά με τον Κουμπρόγλου σε δύσκολο πλασέ κράτησε το μηδέν και βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα του να πάρει ένα πολύτιμο βαθμό στη δύσκολη έδρα της Χωριστής.

2: ΑΛΜΑΝΙΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ(Άρης Καλαμώνα): Επιστροφή στις νίκες για τον Άρη Καλαμώνα με 4-1 απέναντι στον πολύ καλό φέτος Ξηροπόταμο με τον Στέφανο Αλμανίδη να παίζει εξαιρετικά στο δεξί άκρο και να σκοράρει σε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του.

3: ΣΕΓΚΟΣ ΚΩΣΤΑΣ(Ακρίτας Κάτω Νευροκοπίου): Εξαιρετικό μπακ, έπαιξε στην αριστερή πλευρά με πολλά ανεβάσματα και πολύ καλή παρουσία.

4: ΣΤΑΙΚΟΣ ΝΙΚΟΣ(Δόξα Βώλακα): Παίζει παντού και αποτελεί ένα πολύ χρήσιμο όπλο στα χέρια του προπονητή του.

Δεύτερος σκόρερ της ομάδας, λόγω της απουσίας του Κασσού μετατέθηκε από τη θέση του φορ σε αυτή του κεντρικού αμυντικού που την έχει παίξει και στο παρελθόν και ήταν ο κορυφαίος του γηπέδου παρά το 0-0 του Βώλακα στον Άγιο Αθανάσιο.

5: ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΟΣΜΑΣ(Μέγας Αλέξανδρος Αγίου Αθανασίου): Από το ίδιο παιχνίδι με τις τελικές των φορ να είναι ελάχιστες η επιλογή μας είναι ο Κοσμάς Παπαδόπουλος από την πλευρά του Μέγα, με πολύ καλό ματς, κράτησε την θέση του και όποτε χρειάστηκε έδωσε λύσεις στην άμυνα.

6: ΚΑΠΟΥΣΟΥΖΗΣ(Ορφέας Χωριστής):Σε μια κακή μέρα του Ορφέα ο αμυντικόε μέσος ήταν για ένα ακόμη ματς εξαιρετικός ανασταλτικά και έβγαλε μια ασίστ πάρτο – βάλτο στον Αμανατίδη άλλα όπως προαναφέραμε ο Δεληγιώρογλου είχε άλλη άποψη.

7: ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ(Φίλιπποι Δοξάτου): Ένα ακόμη πολύ ώριμο ματς από τον πολύπειρο μέσο του Δοξάτου, που κέρδισε δύο πέναλτι και μια αποβολή αντιπάλου στο επιβλητικό 7-0 της ομάδας του με την Καλή Βρύση, ενώ πέτυχε και ένα γκολ.

8: ΖΟΡΜΠΙΔΗΣ(Μακεδονικός Αλιστράτης):Πολύ τρέξιμο στο χώρο του κέντρου, καθοριστικές επεμβάσεις, έπαιξε και για τον Γιώργο Γιάντσιο που αποβλήθηκε βοηθώντας τα μέγιστα την ομάδα του να πάρει το ισόπαλο 0-0 στη Χωριστή.

9: ΚΥΣΣΙΔΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ(Α.Ε. Αμπελοκήπων): Το πρόσωπο του αγώνα και το έχει κάνει συνήθεια πλέον.

Μπήκε αλλαγή με την Καλή Βρύση, έφερε τα πάνω – κάτω και σκόραρε το 2-3, μπαίνει στο ματς με το Καλαμπάκι με την ομάδα του να χάνει 0-2 και έχει 2 γκολ, 1 ασίστ και συμμετοχή σε ένα ακόμη γκολ. Με το σπαθί του στην καλύτερη 11αδα της αγωνιστικής.

10: ΠΟΥΛΑΣ(ΠΑΟΠ Νέας Αμισού): Από τους πιο σταθερούς παίκτες της ομάδας του, ένα ακόμη καλό παιχνίδι, πέτυχε και το πρώτο γκολ μια και βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο και σκόραρε ανοίγοντας τον δρόμο για το νικηφόρο 2-0 της ομάδας του επί της Δόξας Πετρούσας.

11: ΦΕΡΣΙΖΙΔΗΣ(Εθνικός Αστέρας Καλλιφύτου): Πολλές κερδισμένες μονομαχίες από τον πανύψηλο κεντρικό μέσο του Αστέρα βοήθησε την ομάδα του στο κρίσιμο παιχνίδι και το ισόπαλο 1-1 με τον Ακρίτα Κάτω Νευροκοπίου.

Δ. ΑΔ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *