Ξεχωρίζει το ντέρμπι κορυφής Ορφέας Χωριστής – Προσοτσάνη: Σημαντικές αναμετρήσεις Καλαμώνας – Δοξάτο και Άγιος Αθανάσιος – Αμπελόκηποι

Με την 10η αγωνιστική συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας του νόμου μας, μια αγωνιστική που είναι και η τελευταία του 2022.Μεγάλο ντέρμπι στη Χωριστή και πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα αύριο.Πάμε να τα δούμε αναλυτικά:


Ορφέας Χωριστής – Γ.Σ. Προσοτσάνης 

Μεγάλο ματς στη Χωριστή μεταξύ των δύο αήττητων του πρωταθλήματος. Στο 7-1-0 η πρωταθλήτρια Προσοτσάνη παίζει με τον αέρα του +4, απέναντι στον πολύ δυνατό φέτος Ορφέα με ρεκόρ 5-3-0.Αναμφίβολα ματς που μπορεί να κρίνει πολλά στη μάχη του πρωταθλήματος.

ΠΑΟΠ Νέας Αμισού – Ακρίτας Κάτω Νευροκοπίου

 Πολύ ενδιαφέρουσα και αυτή η αναμέτρηση με τους γηπεδούχους που έχουν 18 βαθμούς στη 2η θέση μαζί με τον Ορφέα να θέλουν την άμεση επιστροφή στις νίκες για να κλείσουν τη χρονιά στο πρωτάθλημα όπως την ξεκίνησαν με νίκη και ψηλά στη βαθμολογία.Αποφασισμένος για θετικό  αποτέλεσμα θα παίξει ο πληγωμένος και λαβωμένος Ακρίτας που με 7 βαθμούς είναι οριακά κάτω από την διαχωριστική ζώνη.Στον πάγκο δεν θα είναι ο τιμωρημένος Τάκης Στάμογλου και οι δύο που αποβλήθηκαν στο 0-6 με τον Άγιο Αθανάσιο Χατζηλαζαρίδης και Σωτηρόπουλος.

Δόξα Βώλακα – Δόξα Πετρούσας

Παραδοσιακό ντέρμπι μεταξύ δύο πολύ καλών ομάδων της Α’ κατηγορίας.Σε καλύτερη κατάσταση το τελευταίο χρονικό διάστημα η ομάδα του Βώλακα που με 16 βαθμούς έχει σκαρφαλώσει στην 4η θέση, απέναντι στην Πετρούσα που έχει μείνει πίσω στους 13 πόντους και ψάχνει βαθμούς για να ανακάμψει.
Μέγας Αλέξανδρος Αγίου Αθανασίου – Α.Ε. ΑμπελοκήπωνΑπό τα καλύτερα ματς της αγωνιστικής.Δύο εξαιρετικά φορμαρισμένες ομάδες που είναι και πολύ κοντά βαθμολογικά με τον Άγιο Αθανάσιο στους 12 και τους Αμπελόκηπους στους 11 περιμένουμε ένα πολύ αμφίρροπο παιχνίδι.

Μακεδονικός Αλιστράτης – Α.Ε. Καλαμπακίου 

Ψάχνει βαθμούς παντού η βελτιωμένη στα τελευταία παιχνίδια Αλιστράτη που παραμένει πάντως στους 2 βαθμούς και φιλοξενεί την ανεβασμένη αγωνιστικά ομάδα του Καλαμπακίου που προέρχεται από την πολύ σημαντική νίκη με αντίπαλο την Πετρούσα.

Άρης Καλαμώνα – Φίλιπποι Δοξάτου 

Ντέρμπι στη μάχη να αποφύγουν τις περιπέτειες οι δύο ομάδες που δείχνουν καλή αγωνιστική εικόνα που δεν ανταποκρίνεται στους βαθμούς που έχουν μαζέψει μια και έχουν και οι δύο από 8 βαθμούς.Από τα πιο αμφίρροπα παιχνίδια της αγωνιστικής.

Εθνικός Αστέρας Καλλιφύτου – Α.Ε. Καλή Βρύσης

Επίσης πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση με τους γηπεδούχους στους 10 βαθμούς να στηρίζουν την καλή τους πορεία στη δύναμη της έδρας και από εκεί και πέρα η Καλή Βρύση που έχει μόλις ένα βαθμό  να ψάχνει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα για να αναπτερώσει τις ελπίδες της για παραμονή στη κατηγορία.


Τέλος να θυμίσουμε ότι ρεπό αυτή την αγωνιστική έχει ο Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΑΟΠ Ν.ΑΜΙΣΟΥΑΚΡΙΤΑΣ Κ.ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ
Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΥΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣΓ.Σ. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ
ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΩΝΑΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ
ΕΘΝ.ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΥΑΕ Κ.ΒΡΥΣΗΣ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΛΙΣΤΡΑΤΗΣΑΕ ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ
ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ


Δ. Α.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *