Γ.Σ. Προσοτσάνης – Άρης Καλαμώνα 2-0

Πιστοποίησε τον τίτλο του φαβορί η Προσοτσάνη και νίκησε έστω και δύσκολα με σκορ 2-0 τον αξιόμαχο και νεοφώτιστο στη μεγάλη κατηγορία Άρη Καλαμώνα με σκορ 2-0.

Οι πρωταθλητές έκαναν το 2 στα 2 δείχνοντας ότι και φέτος θα δηλώσουν παρόν στη μάχη του τίτλου, ενώ οι φιλοξενούμενοι αρκετά ενισχυμένοι από πέρσι δείχνουν ότι έχουν όλες τις προϋποθέσεις για μια καλή πορεία.

Στο αγωνιστικό μέρος η Προσοτσάνη μπήκε δυνατά στο ματς έχοντας την κατοχή της μπάλας αλλά με δυσκολία έβρισκε διαδρόμους για να δημιουργήσει ευκαιρίες.

Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι στην κόντρα είχαν και τις καλύτερες ευκαιρίες στο πρώτο μέρος στην κόντρα με τον Καγιάογλου στο 10’ με τον Καγγελίδη να αποκρούει σωτήρια και στο 29’ και πάλι με τον Καγιάογλου με κεφαλιά αυτή την φορά λίγο άουτ.

Η Προσοτσάνη απείλησε στο πρώτο μέρος στο 7’ με Τόπι, στο 13’ με Τσακμακίδη, στο 22’ με κεφαλιά του Αστερίου, στο 24’ και στο 30’ με τον Ευκαρπίδη.

Στο β’ μέρος και πάλι ο Καλαμώνας είχε μεγάλη ευκαιρία στο 60’ σε τέτατετ του Αλμανίδη Θόδωρου που νικήθηκε από τον Καγγελίδη και από την στιγμή που δεν έγινε το 0-1, στο 64’ ο Τόπι από το ημικύκλιο με ωραίο συρτό σουτ κάνει το 1-0.

Όλα κρίθηκαν στο 73’ από αριστερά σέντρα του Καλαϊτζή και ο Γουνατίδης με ωραίο στοπάρισμα και σουτ έκανε το 2-0.

Ο Καλαμώνας είχε και στο 78’ μεγάλη ευκαιρία με τον Στέφανο Αλμανίδη να μπει ξανά στο ματς αλλά και πάλι ο Καγγελίδης έδωσε την λύση.

Τα στοιχεία του αγώνα

 Διαιτητής του αγώνα: Παρασκευούδης Νίκος με βοηθούς Μαρμαρίδη – Μπαρούμα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Γ.Σ. Προσοτσάνης(Φώτης Χατζηκυριάκου):

Καγγελίδης, Τόπι(68’ Μαντζιάρης), Καλαϊτζής, Παπαμιχαήλ, Αστερίου, Λίπο, Πετρίδης, Καλαϊτζίδης(32’ Περσιανλής), Ευκαρπίδης(68’ Γουνατίδης), Τσακμακίδης Κώστας(68’ Παγώνης), Κωνσταντινίδης Κώστας(85’ Τσαγκαλίδης).

ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΩΝΑ(Βασίλης Σαρακασίδης):

Τάσιου, Χατζηπουργάνης(80’ Πατσούκης), Αλμανίδης Στέφανος, Κοπαράνης, Νικολαϊδης, Φλέγγας(74’ Σαββίδης Γιώργος), Αλμανίδης Θόδωρος, Δεληκωστίδης, Καγιάογλου(80’ Γιαβρίδης), Περπερίδης, Βέις(57’ Μπαϊρακτάρι).

Foto: Oragiasport-dramas

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *