ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ 1-2 : Νίκη στις λεπτομέρειες για τον Ορφέα

Την νίκη με 1-2 πέτυχε ο Ορφέας Χωριστής με αντίπαλο την Α.Ε. Αμπελοκήπων στο γήπεδο Κραχτίδη.

Το παιχνίδι στην μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης ήταν μοιρασμένο με καλή κυκλοφορία της μπάλας με τους παίκτες των δύο ομάδων να έχουν αρκετή όρεξη στην επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι ήταν πιο δραστήριοι και είχαν σπουδαίες ευκαιρίες, αρχικά στο 1ο λεπτό ο Καραγκιοζίδης έκανε ένα σου από μακρινή απόσταση με την μπάλα να περνάει μόλις άουτ.

Στην συνέχεια οι Αμπελόκηποι συνέχισαν να έχουν την υπεροχή και στο 13 ο Μουρατίδης θα στείλει την μπάλα άουτ μετά από σουτ.

Μετά το πρώτο τέταρτο ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε με τους φιλοξενούμενους να βγαίνουν από την άμυνα και να ψάχνουν κάποιο τέρμα.

Αρχικά στο 30’ ο Κουμπρόγλου θα βγει τετ α τετ με τον Μπόσκο ο οποίους άργησε να σουτάρει με αποτέλεσμα να προσπαθεί να σπάσει την μπάλα με τους αμυντικούς να απομακρύνουν.

Στο 35’ ωραία κούρσα από δεξιά του Αμαραντίδη θα μπει στην περιοχή θα σπάσει την μπάλα όμως ο Κοντογιάννης δεν θα προλάβει με τους αμυντικούς να απομακρύνουν.

Στο 39’ σέντρα του Καραγκιοζίδη στην πορεία της μπάλας ο Γιαγκάζογλου που θα βγάλει την σέντρα με την μπάλα να περνάει άουτ.

Στην επανάληψη το παιχνίδι συνέχισε να έχει καλό ρυθμό και φαινόταν ότι θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Έτσι, στο 63’ ο Παπαδόπουλος άνοιξε το σκορ για την Χωριστή για το 0-1 των φιλοξενούμενων.

Στην συνέχεια οι Αμπελόκηποι πίεσαν και στο 75’ ισοφάρισαν το παιχνίδι με τον Μουρατίδη για το 1-1.

Στο 83’ ο Μανωλεσάκης έκανε το 1-2 το οποίο και ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Από τους Αμπελόκηπους ξεχώρισαν οι: Καραγκιοζίδης, Βασιλειάδης, ενώ για τον Ορφέα οι: Αμανατίδης, Αμαραντίδης, Αραμπατζής.

Καλή η διαιτησία του κύριου Χασιώτη και των βοηθών του Τζιερτζίδη και Τοπαλίδη.

Τα στοιχεία του αγώνα:

Σκόρερ: 75΄΄ Μουρατίδης / 63′ Παπαδόπουλος, 83′ Μανωλεσάκης

Διαιτητές : Χασιώτης με βοηθούς Τζιερτζίδη και Τοπαλίδη

Α.Ε. Αμπελοκήπων: Μποσκος, Βασιλειαδης, Τσερκεζος, Τσαννης, Γιαγκαζογλου ,Παπαδόπουλος, Μητρε, Μουρατιδης, Δαφνακης, Αλλα, Καραγκιοζιδης.

Επίσης αγωνίστηκαν οι: Χριστοφορίδης, Κυσσίδης, Κασάπιδης, Μαυρίδης, Ορφέας Χωριστής :Κιουμουρτζής, Μανωλεσάκης, Παπαεμμανουήλ, Παρασχίδης, Παπαδόπουλος Σ., Αραμπατζής, Αθανασίου, Αμανατίδης, Κουμπρόγλου, Κοντογιάννης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *