Εφτάψυχη η Προσοτσάνη κέρδισε στις καθυστερήσεις 2-1 τους μεταμορφωμένους Αμπελόκηπους

Ένα πολύ καλό και αμφίρροπο παιχνίδι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι φίλαθλοι του δραμινού ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου σήμερα στην Προσοτσάνη.

Αντίπαλοι η περσινή πρωταθλήτρια Προσοτσάνη με τους Αμπελόκηπους που πέρσι την δυσκόλεψαν μέχρι και την τελευταία αγωνιστική για την κατάκτηση του τίτλου.

Το παιχνίδι ήταν γκραν γκινιόλ μέχρι το τέλος με τους εφτάψυχους πρωτοπόρους να φτάσουν στη νίκη με γκολ στις καθυστερήσεις από κόντρα και αυτογκόλ του Βασίλη Παπαδόπουλου που προσπάθησε να διώξει την μπάλα και την είδε να καταλήγει στη γωνία του τερματοφύλακα του.

Οι Αμπελόκηποι μεταμορφωμένοι προς το καλύτερο μετά το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα με 1 ισοπαλία και 2 ήττες, έβγαλαν χαρακτήρα στο παιχνίδι, ξεδίπλωσαν την ποιότητα τους και μπορούσαν κάλλιστα να φύγουν ακόμη και με τη νίκη από ένα ματς που κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Το φιλμ του αγώνα

Η Προσοτσάνη βρήκε γρήγορο γκολ μόλις στο 10λεπτό με τον Τσακμακίδη.

Οι Αμπελόκηποι συνήλθαν μετά το 15 λεπτό και είχαν δύο κλασσικές ευκαιρίες να ισοφαρίσουν στο 22’ με τον Μίτρε και στο 25’ με τον Μουρατίδη.

Η Προσοτσάνη απάντησε με διπλή ευκαιρία με Τσακμακίδη Ματζιάρη και κάπως έτσι έκλεισε το ημίχρονο στο 1-0.

Στο  β’ μέρος και μετά το 60’ οι αλλαγές Τρελλόπουλου και Χριστοφορίδη δυνάμωσαν τους φιλοξενούμενους με την Προσοτσάνη να προσπαθεί να διαχειριστεί το αποτέλεσμα αλλά να έχει την πολύ σημαντική απώλεια αρχικά του κεντρικού αμυντικού Αστερίου με τραυματισμό και λίγο αργότερα του καλύτερου παίκτη της στο ματς Κοσμά Πετρίδη.

Οι Αμπελόκηποι αξιοποίησαν την αγωνιστική τους άνοδο και όχι μόνο ισοφάρισαν με τον Χριστοφορίδη(που δεν πανηγύρισε το γκολ μια και έχει παίξει στην Προσοτσάνη), αλλά με τον ίδιο παίκτη στο 90’ είχαν κλασσική ευκαιρία για το 1-2.

Η εφτάψυχη Προσοτσάνη απάντησε με ευκαιρία του Γουνατίδη και στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων με ενέργεια Γουνατίδη και Ρούσσου και διπλή καραμπόλα με αυτογκόλ του Βασίλη Παπαδόπουλου έφτασαν στο νικηφόρο 2-1.

Τα γκολ του αγώνα

Στο 10’ πάσα του Κωνσταντινίδη ωραίο γύρισμα και σουτ στην κίνηση του Κώστα Τσακμακίδη και το 1-0 για την Προσοτσάνη.

Στο 76’ καταπληκτικό κατέβασμα του Καραγκιοζίδη και πάσα στον Χριστοφορίδη που σε σουτ μέσα από την περιοχή θα κάνει το 1-1.

Στο 95’ γύρισμα του Γουνατίδη σουτ του Ρούσσου πέφτοντας στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα ο Βασίλης Παπαδόπουλος την στέλνει στην εστία της ομάδας του και γίνεται έτσι το 2-1.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα Νίκος Σιουμπάρας με βοηθούς Παύλο Μπόιτσιο και Γεωργία Δημητριάδου.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Γ.Σ. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ(Φώτης Χατζηκυριάκου):

Καγγελίδης, Μελενικιώτης, Καλαϊτζής, Παπαμιχαήλ, Αστερίου, Λίπο, Πετρίδης, Ματζιάρης, Κωνσταντινίδης, Τσακμακίδης Κώστας, Παγώνης.

Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Γουνατίδης, Τόπι, Αντωνιάδης, Ρούσσος και Περσιανλής.

Α.Ε. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ(Ντίνος Τεγξίζογλου):

Κανάκης, Κυσσίδης Κώστας, Γιαγκάζογλου, Βασιλειάδης, Τσερκέζος, Μίτρε, Καραγκιοζίδης, Άλλα, Κυσσίδης Θανάσης, Μουρατίδης, Μελίδης.

Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Γεωργιάδης, Μαυρίδης, Τρελόπουλος, Χριστοφορίδης και Παπαδόπουλος Βασίλης.

Δ. ΑΔ.  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *