Κωνσταντίνος Καϊρης: Το Δραμινό Ποδόσφαιρο ξανά αναδεικνύεται |Πότε θα γίνει η Γενική Συνέλευση της Ε.Π.Ο.

Στην Dramasport και στον Δημήτρη Μπουτζέκη μίλησε ο πρόεδρος του Πανδραμαϊκού Κωνσταντίνος Καϊρης για τις τελευταίες εξελίξεις όσο αναφορά το αίτημα της ομάδας στο διαιτητικό δικαστήριο και την αποδοχή του, που με λίγα λόγια ακυρώνει την συμμετοχή του Αγροτικού Αστέρα στα μπαράζ και παίρνει ο Πανδραμαϊκός όπως όλα δείχνουν την άνοδο στην Super league 2.

Κάτι που σύμφωνα με πληροφορίες της Dramasport η Γενική Συνέλευση της Ε.Π.Ο. που θα γίνει σε 10 μέρες και θα γίνουν όλες οι διορθώσεις των Βαθμολογικών πινάκων και στην ουσία η ΕΠΟ θα διατάξει την ένταξη του Πανδραμαϊκού και της Κοζάνης στην Super League 2 και γενικότερα θα διορθώσει όλα τα κακός κείμενα στις εθνικές κατηγορίες.

Κώστας Καϊρης : Το Δραμινό Ποδόσφαιρο ξανά αναδεικνύεται

Το ανώτατο διαιτητικό δικαστήριο αποφάσισε, δεχόμενο την προσφυγή μας  οτι δεν γίνεται να αγωνίζονται στα εθνικά πρωταθλήματα ομάδες που δεν είναι εγγεγραμμένες στην ΓΓΑ. Ακυρώνοντας την διαδικασία της ΕΠΟ όλη την χρονιά.

Η απόφαση του ήταν η προφανής δηλαδή η εφαρμογή του αθλητικού νόμου. Αυτό έχει ως συνέπεια πρακτικά και την άνοδο του Πανδραμαϊκού στην Super League 2.

Είναι μια δικαίωση για τους κόπους όλων των συντελεστών αθλητών, προπονητών, διοικητικών και εξωτερικών  παραγόντων, όπως επίσης και στους χορηγούς μας που πίστεψαν στην προσπάθεια μας και την χρηματοδότησαν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *