Γ’ Εθνική: Μαζί με τον Πανδραμαϊκό δικαίωση και για Ορφέα Ξάνθης και Αλεξανδρούπολη

Σύμφωνα με νομικές διαρροές από την πλευρα του Πανδραμαϊκού, του Ορφέα Ξάνθης και της Αλεξανδρούπολης, το Διαιτητικό Δικαστήριο έκανε δεκτή την προσφυγή τους για κακή συμμετοχή στο πρωτάθλημα ομάδων που δεν είχαν εγγραφεί στο Μητρώο της ΓΓΑ.

Εφόσον επιβεβαιωθεί η πληροφορία, θα έχουμε μια τεράστια ανατροπή που θα φέρει σοβαρές εξελίξεις και αλλαγή πλήρη στους χάρτες των πρωταθλημάτων, οχι μονο της Γ’ Εθνικής αλλά και της Super League 2.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πανδραμαϊκός διεκδικεί άνοδο στην SL2 που ως πρωταθλητής από τον 1ο Ομιλο της Γ’ Εθνικής μέσω μπαράζ που διεξήχθησαν στην συνέχεια εξασφάλισε ο Αγροτικός Αστερας, ενώ η Αλεξανδρούπολη και ο Ορφέας Ξάνθης διεκδικούν την παραμονή τους στην Γ’ Εθνική – πιθανά σε βάρος των 4 ομάδων που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα και δεν είχαν ενταχθεί στο Μητρώο, δηλαδή του Αγροτικού Αστέρα, του Εθνικού Σοχού, του Θερμαϊκού Θέρμης αλλά και του Αρη Αβατου.

Περισότερες λεπτομέρεις θα γίνουν γνωστές όταν εκδοθεί επίσημα η απόφαση του Διαιτητικού, αλλά στις ταξεις Ορφέα και Αλεξανδρουπολης πνέει άνεμος αισιοδοξίας μετά από αυτήν την αρχική ενημέρωση – εν αναμονή αρχικά του διατακτικού της απόφασης των αρεοπαγιτών που απαρτίζουν το Διαιτητικό Δικαστήριο και στην συνέχεια του σκεπτικού. Δεν είναι σε αυτήν την φάση γνωστό σε τι μπελάδες μπορεί να βάζει η απόφαση αυτή τις ομάδες που πέρυσι δεν είχαν ενταχθεί στο Μητρώο, αναμεσα τους και τον Αρη Αβάτου από το γεωγραφικό διαμέρισμα της Θράκης.

Υπενθυμίζεται ότι οι αποφασεις του Διαιτητικού Δικαστηρίου εκδίδονται απο αρεοπαγίτες δικαστές, είναι τελεσίδικες, είναι υποχρεωτικο για την ΕΠΟ να τις εφαρμόσει και δεν επιδέχονται αμφισβήτησης και προσβολής ούτε καν ενώπιον του Διεθνούς Διαιτητικού Αθλητικου Δικαστηριου του CAS τη Λωζάννη.

www.thrakisports.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *