Η αποτίμηση της Δόξας για το παιχνίδι με τον Πανσεραϊκό

Με 0-3 υπέρ του Πανσερραϊκού έληξε το σημερινό εντός έδρας φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας της ομάδας μας. Το πέμπτο φιλικό ήταν και το πλέον δύσκολο μιας και η Σερραϊκή ομάδα είναι φέτος πολύ ισχυρή αφού θέλει να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της δεύτερης εθνικής κατηγορίας.
Ωστόσο οι παίκτες του Κυριάκου Κετσεμενίδη ικανοποίησαν με την απόδοση και την προσπάθεια τους απέναντι σε ένα τόσο πιο ποιοτικό αντίπαλο. Με εξαίρεση κάποια μικρά διαστήματα, κυρίως στο ξεκίνημα των δύο ημιχρόνων, όπου η ομάδα μας πλήρωσε με γκολ ορισμένες άτυχες στιγμές κυρίως της αμυντικής διάταξης, συνολικά η εικόνα της ήταν καλή. Για αρκετό χρόνο υπήρξε προσπάθεια για το γκολ αλλά αυτό δεν ήρθε, τουλάχιστον στο σημερινό παιχνίδι. Πέρα από τις όποιες αδυναμίες που έχουν εντοπιστεί στην απόδοση της ομάδας μας σημαντικό ρόλο στη διαμορφωση της αγωνιτικής εικόνας και του τελικού αποτελέσματος έπαιξε η κούραση από τις επίπονες προπονήσεις της προετοιμασίας.
Τα γκολ των φιλοξενούμενων πέτυχαν οι Λιούμης (6’ & 48’) και Μασκανάκης (54’).
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γκαϊτατζής / Σιαμανής – Κοτανιδου
Οι συνθέσεις:
ΔΟΞΑ (Κετσιεμενίδης) Καράδαης Καζαντζίδης (67’ Θεοδοσιάδης), Ντόσης (56’ Παπαϊωάννου), Φραγκούλης Μκρτσιάν Οικονομίδης (67’ Ρούτσης), Μπλιός Τζελίδης Βάντερσον (67’ Ιορδανίδης Χρ.), Κόντος Παπαδόπουλος
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Ελευθερόπουλος) Κατσικάς Δημητρίου Καρασαλίδης Ζερι Τσαγκαλίδης Καραμπέρης Σιόντης Μασκανάκης Σοφιανός Ανακογλου Λιούμης
Στο 46’ ο Γιαννακίδης αντί του Καρασαλίδη και στο 58’ μπήκαν οι Παντεκίδης, Τσαγκαλίδης, Σαϊντ, Κανίς, Μούργος, Στίνα, Γιανναράκης, Οικονόμου αντί των Δημητρίου, Πεταυράκη, Λιούμη, Ανάκογλου, Ζέρη, Σοφιανού, Μασκανάκη και Σιόντη.
-Αναφερόμενος στο παιχνίδι ο προπονητής της Δόξας Κυριάκος Κετσιεμενίδης τόνισε: «Ολοκληρώσαμε την τέταρτη εβδομάδα που σημαίνει κορύφωση στο πλάνο προετοιμασίας της ομάδας και φυσικά κόπωση, μεγάλη κόπωση. Όπως μέσα στην Προσοτσάνη έτσι και σήμερα η ομάδα είχε εμφανέστατα δείγματα κόπωσης. Σε αντίθεση με τον Πανσερραϊκό που είναι στην έκτη εβδομάδα και υπό άλλες συνθήκες μετά από 10 μέρες θα έπαιζε στο πρωτάθλημα. Πάντως η εικόνα μας φανερώνει ότι η ομάδα μας είναι σε πολύ καλό δρόμο. Με εξαίρεση φυσικά το αποτέλεσμα πιστεύω ότι τα άλλα στοιχεία της ομάδας είναι καλά. Παίξαμε καλά και πιστεύω ότι οι θεατές το είδαν. Οι ελλείψεις μας στην επιθετική γραμμή ήταν εμφανείς, παρ’ όλα αυτά είχαμε ευκαιρίες. Παλέψαμε για το γκολ, έστω για ένα γκολ, έχοντας μπροστά μας ένα αντίπαλο που διέθετε την ποιότητα και την εμπειρία για να μπορέσει να αντιμετωπίσει τις δικές μας τελικές .
Ένα πολύ μεγάλο μπράβο στα παιδιά για την αγωνιστική εικόνα τους κόντρα σε έναν ισχυρό αντίπαλο που θα είναι το φαβορί της δεύτερης κατηγορίας. Πολλά συγχαρητήρια και στην ομάδα του Πανσερραϊκού που έδειξε ότι όντως είναι ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *