Διαιτητικό Δικαστήριο της Ε.Π.Ο.: Έκανε δεκτό το αίτημα του Πανδραμαϊκόυ | Ανοίγει ο Δρόμος για Super League 2;

Όπως σας είχαμε ενημερώσει και εχθές αργά ο Πανδραμαϊκός περιμένει μέχρι τέλος της εβδομάδας εξελίξεις στην υπόθεση με τον Αγροτικό και την μη αποδεχτή συμμετοχή της ομάδας του Ευόσμου στα Μπαράζ ανόδου στην Super League 2.

Έτσι μετά απο περίπου 1,5 μήνα συζητήθηκε απο το διαιτητικό δικαστήριο της Ε.Π.Ο. το θέμα αυτό κάνοντας δεκτό του αίτημα του Πανδραμαϊκού. Πλέον δεν γνωρίζει κάνει με απόλυτη βεβαιότητα τι θα ισχύσει όμως πλέον ο Πανδραμαϊκός διεκδικεί με αξιώσεις την πρώτη θέση στον όμιλο που συμμετείχε και πολύ πιθανόν να είναι αυτή η ομάδα που θα παίξει στις επαγγελματικές κατηγορίες. Ερωτηματικό παραμένει τι θα γίνει και με τον Αγροτικό Αστέρα που κέρδισε την άνοδο του μέσα στο γήπεδο και πλέον είναι όλα ανοιχτά.

Τέλος, την τελική απόφαση για το αν θα παίξει τελικά ο Πανδραμαϊκός στην Super League 2 και το τι θα γίνει με τον Αγροτικό Αστέρα, τον πρώτο και τον τελευταίο λόγω τον έχει η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ, που δεν αποκλείεται να δούμε να αποκλείονται απο τις εθνικές κατηγορίες όλες οι ομάδες που δεν είναι στο Μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Το συμβούλιο της Εκτελεστικής Επιτροπής δεν έχει συνεδριάσει ακόμη και δεν έχει οριστεί ακόμη το πότε, αλλα το σίγουρο είναι ότι έχει να πάρει δύσκολες αποφάσεις τόσο στο θέμα της Κοζάνης, Λευκκίμης, Μακεδονικού και την απόφαση που πήρε το CAS, προστίθενται και οι διαφορές Πανδραμαϊκού και Αγροτικού Αστέρα, με την ομάδα του Πανδραμαϊκού πλέον να έχει αρκετές πιθανότητες να αλλάξει κατηγορία και υπάρχει πλέον μεγάλη αισιοδοξία για την συμμετοχή της ομάδας στις Επαγγελματικές κατηγορίες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *