ΚΑΤΣΑΒΑΚΗΣ: “ΚΑΝΑΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΑΣΕΙΣ, ΔΙΟΡΘΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ”

Μετά το φιλικό με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου (νίκη με 3-1 εκτός έδρας), ο τεχνικός της Δόξας Δράμας, Μάκης Κατσαβάκης, ανέφερε στις δηλώσεις του:

“Ήταν καλό παιχνίδι για εμάς στο μεγαλύτερο διάστημα. Ειδικά στο πρώτο μέρος, δεν κινδυνέψαμε καθόλου στην εστία μας. Οι αρκετές αλλαγές ίσως μας έκαναν να χάσουμε το συντονισμένο πρέσινγκ που διαθέταμε. Μετά απειληθήκαμε σε κάποιες περιπτώσεις και δεν πρέπει να υποπίπτουμε σε τόσα φάουλ έξω από την περιοχή μας, από τέτοια φάση ήρθε το γκολ του αντιπάλου. Κάναμε πολλές φάσεις. Χρειάζεται προσοχή, διορθώνουμε πράγματα και προχωράμε με αυτοπεποίθηση”.

ΚΑΡΑΜΠΕΤΑΚΗΣ: “ΠΙΟ ΕΤΟΙΜΗ Η ΔΟΞΑ, ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΚΑΛΟ ΡΥΘΜΟ”

Από την πλευρά του, ο προπονητής των Σερραίων, Νίκος Καραμπετάκης υποστήριξε: “Ήταν ένα δυνατό φιλικό για εμάς, με έναν αντίπαλο που είναι πιο έτοιμος. Μας πίεσε ψηλά και μας προκάλεσε προβληματισμούς. Ήταν ανώτερη η Δόξα στο πρώτο μέρος και δε βρήκαμε λύσεις στο επιθετικό πρέσινγκ της. Στο δεύτερο μέρος βελτιωθήκαμε και εν μέρει ισορροπήσαμε. Ανταποκριθήκαμε καλύτερα στο τελευταίο μισάωρο. Ήταν φιλικό με καλό ρυθμό, με αντίπαλο μεγαλύτερης κατηγορίας. Ένα παιχνίδι σημείο αναφοράς για εμάς, για τις αδυναμίες που πρέπει να δουλέψουμε για να βελτιώσουμε. Είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες και ευχαριστούμε τη Δόξα που μας έκανε την τιμή να έρθει να παίξουμε αυτό το φιλικό. Της εύχομαι καλή χρονιά και να υλοποιήσει τους στόχους της”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *