Ακρίτας Κ. Νευροκοπίου – Πανδραμαϊκός 1-4 : Βελτιωμένος ο Πανδραμαϊκος | Ανταγωνιστικός για 70’ λεπτά ο Ακρίτας

Στο γήπεδο του Νευροκοπίου ο τοπικός Ακρίτας φιλοξένησε τον πολύ δυνατό και φέτος Πανδραμαϊκό. Ο Μπάμπης Καζεπίδης ανακάτεψε την τράπουλα και χρησιμοποίησε αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές που δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι δύο ομάδες μπήκανε πολύ δυνατά και στα πρώτα λεπτά έγινε ένα παιχνίδι κέντρου. Όσο περνούσε η ώρα ο Πανδραμαϊκός ανέβασε απόδοση και στο 32’ ο Ζήσης άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους καθώς ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη συνέχισε το παιχνίδι να έχει καλό ρυθμό με τις δύο ομάδες να έχουν πιο επιθετικούς προσανατολισμούς. Στο 63’ ο Ακρίτας κατάφερε και ισοφάρισε το παιχνίδι με γκολ του Γιώργου Γαλόπουλου για το 1-1.

Στην συνέχεια ο Πανδραμαϊκός ανέβασε απόδοση έγινε πιο επιθετικός και στο 68’ ο Τζελίδης έκανε το 1-2 στο 71’ ο Μπίλης το 1-3 και στο 78’ ο Γαλόπουλος διαμόρφωσε το τελικό 1-4

Για τον Ακρίτα με την απόδοση τους διακρίθηκαν οι: Μαυροπουλος Δ. , Ζυρινιδης, Γαλοπουλος,  Μπατζιος ,Τσακιρης,Εξουζιδης Σ., ενώ για τον Πανδραμαϊκό οι: Μπελμάνι, Ζήσης, Καρβάλιο, και Μπαμπαλής.

Ο Ακρίτας για ένα ακόμα παιχνίδι παρά την ήταν άφησε καλές εντυπώσεις και έδειξε ότι σε περίπτωση που γίνει φέτος το πρωτάθλημα θα είναι αρκετά ανταγωνιστικός, επίσης αγωνίστηκαν και άφησαν καλές εντυπώσεις και οι νεαροί ποδοσφαιριστές που ανέβηκαν από την ακαδημία της ομάδας την φετινή χρονιά.

Ακρίτας Κ. Νευροκοπίου : Αλεξιου, Μουζενιτοφ Γ., Γαλοπουλος Γ., Μαυροπουλος Δ., Τσενεκλιδης Ν., Ζυρινιδης, Μπατζιος, Τσακίρης Γ. ,Τολμαιδης  Μαυροπουλος Ι., Κιοσέογλου Δ.

Αγωνίστηκαν επίσης οι: Μεσελιδης , Σεγκος, Τσόρλης Κεσοπουλος ,Παπαδοπουλος Θεόφιλος, Αμπατζιδης, Εξουζιδης Στεφανος, Κιοσέογλου Γ.

Πανδραμαϊκός (Μπάμπης Καζεπίδης): Τουλκέρης (46′ Σεπαρδάνης), Καρβάλιο (60′ Κεχαγιάς), Καπουσούζης, Παυλίδης Π., Μπελμάνι (60′ Γιαννόπουλος), Αιβάζης (60′ Τζελίδης), Σωτηράκης ( 60′ Μπίλης), Γρηγοριάδης, Μπαμπαλής ( 60′ Αχαλινόπουλος), Ζήσης, Μπαντής ( 60′ Μπερούκας).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *