Λάρισα – Δόξα Δράμας 3-0: Στοίχησε το νωθρό ξεκίνημα

Στοίχησε το νωθρό ξεκίνημα στο παιχνίδι που έκαναν οι παίκτες της ομάδας Κ15 του συλλόγου μας στη σημερινή εκτός έδρας αναμέτρηση τους με αντίπαλο τη ΑΕΛ. Οι παίκτες της Λάρισας προηγήθηκαν στο δεκάλεπτο με δύο γκολ και με ένα τρίτο δέκα λεπτά πριν τη λήξη (τα ημίχρονα είναι 40λεπτα)κέρδισαν με 3-0 στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής στο δεύτερο όμιλο του πρωταθλήματος Κ15 της Σούπερ λιγκ. Ωστόσο παρά την ήττα η εμφάνιση από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της Δόξας Δράμας κρίνεται ικανοποιητική

Τα γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχαν οι Αβραμούλης (4’), Τσακνάκης (10’) και Καραγιάννης (70’).

Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ: (Ελευθεριαδης) Σπανός, Μπαργιώτας, Αλμπάνης, Δεμίρης, Αβραμούλης, Λυγούρας, Νταφούλης, Τσακνάκης Μ., Αγοραστός, Τσακνάκης Γ., Όντος.ΠΑΓΚΟΣ: Γιαννούσης, Μπακοηγιάννης, Μπασδέκης, Αναστασίου, Γιαννακόπουλος, Κοταρέλας, Γουγουλιάς,Καραγιάννης, Γάτος.

ΔΟΞΑ: Γεωργακούδης, Χαλβατζής, Ποδαράς, Στοϊμενίδης, Τόλιος (60’ Αλκίδης), Μπόιτσιος (41’ Ιωαννίδης), Γεωργιάδης Ν., Σύρτας(30’ λ.τ. Γεωργιάδης Μ.), Ζεδαμάνης (70’ Γαβριηλίδης), Μαλλόσι, Ιορδανίδης (41’Βογιατζής).ΠΑΓΚΟΣ: Ρεβύθης, Χατζημανώλης, Ράλλης , Νάννος.

-Αναφερόμενος στο σημερινό παιχνίδι ο προπονητής της ομάδας Βασίλης Μιχαηλίδης δήλωσε: «Αντιμετωπίσαμε έναν αντίπαλο που ήταν πολύ πιο έτοιμος αγωνιστικά από εμάς και με πολύ καλή οργάνωση όλο αυτό το διάστημα που προετοιμάζονταν για το πρωτάθλημα.

Έτσι μπόρεσε και εκμεταλλεύτηκε το καλύτερο ξεκίνημα που είχε στο παιχνίδι με δύο γρήγορα γκολ. Παρόλα αυτά εμείς κάναμε την προσπάθεια μας και θα τη συνεχίσουμε δουλεύοντας για να βελτιωνόμαστε»

Το Γραφείο Τύπου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *